Skip to content

Tipul bucătăriei:

Două pahare de port fiert cu crenguță de rozmarin în interior

Port ciufulit cu golf și rozmarin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Încălziți cocoșele cu un amestec amețitor de port rubin, scorțișoară, boabe de piper negru, frunze de dafin, cuișoare și rozmarin – vârful perfect de Crăciun


Încercați rețeta noastră de port fiert, apoi verificați berea fiertă, glühwein, vinul fiert alb și mai multe cocktailuri de iarnă.

Portul este mai puternic decât vinul, așa că mergeți ușor pe porții. Este o băutură minunată caldă, dar puteți reduce intensitatea, răcind și servind cu tonic sau limonadă peste gheață.

Ingrediente

  • lămâie 1, coaja tăiată în fâșii, cu suc
  • port rubin 750ml
  • bat de scortisoara 1
  • boabe de piper negru 1 linguriță
  • foi de dafin 6
  • cuișoare 4
  • zahăr pudră 100g
  • crenguțe de rozmarin a garni

Metodă

  • Pasul 1

    Combinați toate ingredientele, cu excepția rozmarinului, și încălziți ușor (asigurându-vă că nu fierbe) timp de 30 de minute. Se strecoară și se servește în pahare mici, rezistente la căldură, ornate cu o crenguță de rozmarin.

.
#Port #ciufulit #golf #și #rozmarin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *