Tipul bucătăriei:

Rum Punch Jamaican din flava originală

Pumn de rom jamaican

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Pumnul de rom original Flava este plin de aromele tropicale de nucă de cocos, ananas și tei. Este simplu de făcut și poate servi o mulțime, ceea ce înseamnă că este ideal pentru întâlniri de vară


Această rețetă jamaicană de pumn de rom provine Flava originală: rețete caraibiene de acasă de Craig și Shaun McAnuff (20 GBP, Bloomsbury). Frații au fost învățați să gătească tradițional Rețete din Caraibe de iubita lor nan, care a crescut în Jamaica. Aflați mai multe despre mâncarea jamaicană în ghidul lui Craig și Shaun despre bucătăria țării, apoi consultați rețetele noastre din Caraibe.

Ingrediente

  • rom alb 250ml
  • rom întunecat sau cocos 150ml
  • sirop cu aromă de căpșuni sau grenadină 200 ml
  • suc de ananas 250ml
  • suc de portocale 250ml
  • tei 4, suc (aproximativ 100 ml)
  • nucşoară un vârf, proaspăt ras
  • Angostura amare o liniuță, (opțional)
  • felii de portocala, lamaie si lime a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Includeți toate ingredientele, cu excepția feliilor de fructe, într-un ulcior mare. Se amestecă și se adaugă multă gheață zdrobită, terminând cu feliile de fructe de servit.

.
#Pumn #rom #jamaican
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast