Tipul bucătăriei:
Pumn de rom jamaican
- servește 6
- Uşor
Pumnul de rom original Flava este plin de aromele tropicale de nucă de cocos, ananas și tei. Este simplu de făcut și poate servi o mulțime, ceea ce înseamnă că este ideal pentru întâlniri de vară
Această rețetă jamaicană de pumn de rom provine Flava originală: rețete caraibiene de acasă de Craig și Shaun McAnuff (20 GBP, Bloomsbury). Frații au fost învățați să gătească tradițional Rețete din Caraibe de iubita lor nan, care a crescut în Jamaica. Aflați mai multe despre mâncarea jamaicană în ghidul lui Craig și Shaun despre bucătăria țării, apoi consultați rețetele noastre din Caraibe.
Ingrediente
- rom alb 250ml
- rom întunecat sau cocos 150ml
- sirop cu aromă de căpșuni sau grenadină 200 ml
- suc de ananas 250ml
- suc de portocale 250ml
- tei 4, suc (aproximativ 100 ml)
- nucşoară un vârf, proaspăt ras
- Angostura amare o liniuță, (opțional)
- felii de portocala, lamaie si lime a servi
Metodă
-
Pasul 1
Includeți toate ingredientele, cu excepția feliilor de fructe, într-un ulcior mare. Se amestecă și se adaugă multă gheață zdrobită, terminând cu feliile de fructe de servit.