Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de margarită în fața unei plante verzi

Rețete Margarita

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 1
  • Uşor

Agitați acest cocktail clasic de tequila, apoi verificați răsucirile noastre răcoritoare pentru vară


Cauti retete margarita? Vrei să faci cea mai bună margarită? Consultați ghidul nostru expert, apoi încercați rețetele noastre de cocktail de tequila.


Ce este o margarita?

Originile margaritei sunt contestate, dar nu există nicio îndoială că această tequila acră – făcută doar cu trei ingrediente – își merită locul în clasicul canon de cocktail. Punchy, citrussy și răcoritor, este ușor de făcut (aveți nevoie doar de un cocktail shaker) și deschis la multe variante.

Cum faci o margarita?

Margaritele sunt simple de biciuit (sau agitat), dar câteva sfaturi și trucuri vor crește cu adevărat băutura. În primul rând, alegerea dvs. de tequila este importantă – alegeți o tequila 100% agave pentru cele mai bune rezultate. Blanco tequila este folosit în mod clasic, dar puteți încerca, de asemenea, un reposado îmbătrânit sau chiar añejo tequila. Acest lucru va da un rezultat final mai dulce, mai bogat și mai tonifiat caramel.

O lichior portocaliu, cum ar fi Cointreau sau triple sec este de obicei folosit, dar dacă nu îl aveți, atunci lichiorurile de flori de bătrân sau de cireșe pot funcționa bine. Când stoarceți teiul, încercați să le rostogoliți ferm pe o suprafață de lucru, deoarece acest lucru va ajuta la eliberarea sucurilor. Nu utilizați sare prea fină sau prea grosieră – fulgii de sare de mare funcționează cel mai bine. În cele din urmă, un pahar margarita este în mod evident alegerea clasică a sticlariei, dar ne place, de asemenea, să folosim ochelari coupe sau chiar pahare mici.


Rețetă ușoară de margarită

Ingrediente

  • sare
  • suc de lămâie 25ml, (rezervați 1 pană de var stoarse)
  • tequila 50 ml
  • Cointreau (sau orice altă triplă sec) 25 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Presărați puțină sare pe o farfurioară și frecați pâinea rezervată de var în jurul marginii unei pahare de margarita sau cupe, apoi înmuiați-o în sare pentru a acoperi janta. Puneți sucul de lămâie, tequila și Cointreau într-un cocktail shaker cu gheață și agitați bine. Se strecoară în pahar și se servește.

.
#Rețete #Margarita
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast