Skip to content

Tipul bucătăriei:

Sloe Sazerac într-un pahar

Sloe sazerac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 1
  • Uşor

Un cocktail de whisky serios, perfect pentru a savura lent în lunile de iarnă


Încercați rețeta noastră de sazerac, apoi verificați cocktail-urile noastre sidecar și whisky.

Căutați cel mai bun gin sloe de utilizat în sazerac? Echipa noastră de experți a testat cele mai bune gusturi de prune.

Ingrediente

  • whisky de secară 50 ml
  • sirop simplu 10 ml
  • Amare peychaud 4 liniuțe
  • sloe gin 2½ linguri
  • absint 10 ml
  • coaja de lamaie a garni
  • fructe de pădure a garni (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Într-un agitator de cocktail sau într-un pahar de amestecare umplut cu gheață, combinați totul, cu excepția absintului și a cojii de lămâie și a fructelor de pădure, dacă utilizați. Se amestecă bine până se diluează după gust. Se toarnă absintul într-un pahar de modă veche și se rotește pentru a acoperi interiorul. Aruncați excesul. Strecurați amestecul din agitator în pahar și garniți-l cu coaja de lămâie și fructe de pădure, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 278
  • Carbohidrați 7.1g
  • Zaharuri 7.1g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 0,1g
.
#Sloe #sazerac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *