Tipul bucătăriei:
Suc de sfeclă roșie, mere și ghimbir
- servește 2
- Uşor
Simțiți-vă răcorit, întinerit și gata să mergeți cu această rețetă vibrantă de suc, făcută cu doar trei ingrediente
Încercați sucul nostru de sfeclă roșie, apoi faceți-ne untul de legume. Consultați mai multe rețete de sfeclă roșie.
Ingrediente
- sfeclă roșie 200g, decojite și tăiate în sferturi
- mâncând mere 2, sferturi
- ghimbir 2 bucăți de dimensiunea degetului mare
Metodă
-
Pasul 1
Împingeți sfecla roșie, merele și ghimbirul printr-un storcător sau, alternativ, tocați sfecla roșie și mărul și bateți în loturi cu 300-350 ml de apă într-un blender de mare putere până când este complet neted, apoi strecurați-l printr-o sită fină, împingându-l cu adevărat prin. Se toarnă în două pahare umplute cu gheață.
Informatii nutritionale
- Kcals 74
- Gras 0,5g
- Saturează 0,1g
- Carbohidrați 14g
- Zaharuri 13.3g
- Fibră 3.1g
- Proteină 2g
- Sare 2g
#Suc #sfeclă #roșie #mere #și #ghimbir