Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Suc de sfeclă roșie, mere și ghimbir

Suc de sfeclă roșie, mere și ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Simțiți-vă răcorit, întinerit și gata să mergeți cu această rețetă vibrantă de suc, făcută cu doar trei ingrediente


Încercați sucul nostru de sfeclă roșie, apoi faceți-ne untul de legume. Consultați mai multe rețete de sfeclă roșie.

Ingrediente

  • sfeclă roșie 200g, decojite și tăiate în sferturi
  • mâncând mere 2, sferturi
  • ghimbir 2 bucăți de dimensiunea degetului mare

Metodă

  • Pasul 1

    Împingeți sfecla roșie, merele și ghimbirul printr-un storcător sau, alternativ, tocați sfecla roșie și mărul și bateți în loturi cu 300-350 ml de apă într-un blender de mare putere până când este complet neted, apoi strecurați-l printr-o sită fină, împingându-l cu adevărat prin. Se toarnă în două pahare umplute cu gheață.

Informatii nutritionale

  • Kcals 74
  • Gras 0,5g
  • Saturează 0,1g
  • Carbohidrați 14g
  • Zaharuri 13.3g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 2g
  • Sare 2g
.
#Suc #sfeclă #roșie #mere #și #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *