Skip to content

Tipul bucătăriei:

Baileys Tiramisu într-un vas cu o felie decupată

Baileys tiramisu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8
  • Uşor

Această rețetă de tiramisu combină Baileys cremos cu degete moi de burete, cafea tare și lichior de migdale dulci pentru a face un desert plin de iarnă


Faceți-ne tiramisuul Baileys, apoi verificați-l pe profiterole, fleac sherry, yule log și altele Idei de desert de Crăciun.

Ingrediente

  • cafea neagră puternică 200ml, proaspăt făcut și răcit
  • amaretto 2 linguri
  • crema dubla 500 ml
  • mascarpone 250g
  • zahăr tos auriu 3 linguri
  • Cremă irlandeză Baileys 50 ml
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • degete burete 175g
  • pudră de cacao 2-3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă cafeaua și amaretto într-un castron puțin adânc. Bateți smântâna, mascarpone, zahărul, baileys și vanilia împreună într-un alt castron până când formează vârfuri moi. Transferați într-o pungă mare de conducte cu o duză largă și rotundă (aproximativ 2cm) și răciți-vă.

  • Pasul 2

    Introduceți degetele de burete în cafea timp de câteva secunde de fiecare parte, până când sunt bine înmuiate, dar nu se prăbușesc, apoi adăugați un singur strat într-un vas de servit de 20 cm, folosind aproximativ jumătate din degetele de burete.

  • Pasul 3

    Puneți peste jumătate din cremă, apoi acoperiți cu degetele de burete mai înmuiate și țeviți crema rămasă, în bloburi, într-un strat uniform deasupra. Se răcește până când este gata de servit, dar timp de cel puțin 3 ore. Cerneti peste pudra de cacao pentru a acoperi toata crema chiar inainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 610
  • Gras 49.9g
  • Saturează 31.3g
  • Carbohidrați 30.6g
  • Zaharuri 22.7g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 5.1g
  • Sare 0,2g
.
#Baileys #tiramisu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *