Tipul bucătăriei:

Barbacoa miel carnitas

Barbacoa miel carnitas

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 12
  • Uşor

Aceste tortilla de miel fără gluten, fierte lent, sunt excelente pentru o sărbătoare între prieteni. Este ușor de realizat și toată lumea se poate bloca și face propriile lor.


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • varza rosie 1 mic, mărunțit fin
  • lămâie verde 1, suc

Barbacoa de miel

  • ceapa 3, feliat gros
  • usturoi 1 bec, cuișoare separate
  • chimen măcinat 1 lingură
  • umăr de miel 1 mare sau 2 mai mic (aproximativ 2,5 kg în total)

Salsa jalapeño carbonizată

  • jalapeños 4
  • roșii de viță de vie 6
  • ceapă 1, pătrat
  • usturoi 2 cuișoare, pe piele

Guacamole

  • avocado 4, curățat și lapidat
  • lămâie verde 1, suc
  • ceapă 1 mic, tocat mărunt
  • coriandru o grămadă, tocată mărunt
  • roșie 1 mare, tocată mărunt
  • ardei iute roșu 1, însămânțată și tocată

A servi

  • tortilla de porumb cald
  • sos iute
  • smântână
  • feta sfărâmat
  • ridichi feliate
  • jalapeños murat
  • pene de tei

Metodă

Pentru miel

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 160 ° C / ventilator 140 ° C / gaz 3. Puneți ceapa și cățelele de usturoi într-o tavă mare de prăjire adâncă. Frecați chimenul în miel cu un praf mare de sare și adăugați-l în tavă.

  • Pasul 2

    Se toarnă suficientă apă pentru a se ridica la 4 cm pe părțile laterale ale cositorului și se acoperă bine în folie. Gatiti timp de 4-5 ore pana cand carnea este frageda si cade de pe os. Scoateți folia pentru ultima oră, astfel încât grăsimea să aibă șansa să se prăjească puțin.

Pentru a face salsa jalapeño

  • Pasul 1

    Încălziți o plită sau o tigaie la fierbinte și adăugați jalapeños întregi, roșii și ceapă (faceți acest lucru pe loturi, dacă aveți nevoie). Lăsați legumele să se blistere și să se înmoaie, rotind totul la fiecare câteva minute până când se înmoaie și se înnegrește peste tot, aproximativ 5-10 minute.

  • Pasul 2

    Transferați totul într-o farfurie și adăugați usturoiul în tigaie. Gatiti un minut pana se inegresc pielea. Scoateți tulpinile (și semințele, dacă nu doriți să fie prea condimentate) din jalapeños, piei din usturoi și încingeți într-un blender cu ceapă, roșie și 1 linguriță de sare.

  • Pasul 3

    Fluiera. Bătați într-un castron și lăsați-o la temperatura camerei până la servire.

Pentru varza roșie

  • Pasul 1

    Aruncați varza roșie cu sucul de lime și puțină sare. Se acoperă și se lasă la marinat la temperatura camerei.

Pentru guacamol

  • Pasul 1

    Puneți avocado cu suc de lămâie, apoi adaugă restul de ingrediente cu puțină sare.

A servi

  • Pasul 1

    Trageți mielul în bucăți. Serviți cu tortilla caldă, salsa, guacamole, varză roșie și boluri de acompaniament de servire pentru ca oamenii să își facă propriile carnitas.

Informatii nutritionale

  • Kcals 531
  • Gras 38.2g
  • Saturează 16.1g
  • Carbohidrați 7.2g
  • Zaharuri 5.5g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 37.2g
  • Sare 0,8g
.
#Barbacoa #miel #carnitas
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast