Skip to content

Tipul bucătăriei:

7479

Biluțe de brânză de capră cu arpagic și boabe de piper roz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 16
  • Uşor

Acestea sunt simplu de făcut, dar parcă ai avut multe probleme. Tăiați pâinea în cercuri cu un tăietor mic de patiserie sau doar feliați în pătrate. Sunt perfecte ca tartine pentru a fi servite alături de băuturi.


Ingrediente

  • pâine cu maia tăiați în 16 cercuri sau pătrate
  • ulei de măsline extra virgin 2 linguri
  • buștean moale de brânză de capră 200 g
  • arpagic 10 g, tocate mărunt
  • boabe de piper roz 3 linguri, ușor zdrobite

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Stropiți pâinea cu ulei de măsline, asezonați și coaceți timp de 7 minute sau până se prăjește ușor. Scoateți și răciți.

  • Pasul 2

    Tăiați brânza de capră în 16 bucăți și apoi rulați în bile. Rulați 8 dintre ele în arpagic și celelalte în boabele de piper roz. Dați biluțele la frigider până la servire, apoi aranjați-le pe pâine prăjită pentru a le servi.

#Biluțe #brânză #capră #arpagic #și #boabe #piper #roz
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *