Tipul bucătăriei:

Blinis cu somon afumat pe lateral

Blinis

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • Face aproximativ 30 de blini
  • Uşor

Faceți-vă proprii mini-clătite rusești cu această rețetă rapidă și ușoară de blinis de la restaurantul est-european, Baltic. Sunt perfect acoperite cu somon afumat


Bateți un lot de blinis, apoi verificați rețete mai delicioase de clătite, inclusiv clătitele noastre americane, clătite sărate, clătite de cartofi și clătite cu spanac.

Descoperă, de asemenea, mai multe rețete de inspirație rusă, cum ar fi aceste găluște de pelmeni și indulgentul nostru tort de miere rusesc.

Ingrediente

  • făină de hrișcă 70g
  • făină simplă 70g
  • praf de copt Sp linguriță
  • drojdie uscată cu acțiune rapidă Sp linguriță
  • lapte 175ml, încălzit
  • ou 1, separat
  • unt 125g, plus 1 linguriță topită
  • somon afumat și smântână a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Cernem făina de hrișcă, făina simplă și praful de copt împreună într-un castron. Amestecați drojdia cu laptele și gălbenușul de ou.

  • Pasul 2

    Amestecați amestecul de drojdie în ingredientele uscate pentru a face un aluat neted. Se amestecă 1 linguriță de unt topit.

  • Pasul 3

    Bateți albușul până la vârfurile tari într-un castron curat folosind un tel electric, apoi împingeți ușor acest lucru în aluat, păstrând cât mai mult aer în amestec posibil.

  • Pasul 4

    Se topește ușor 125g de unt într-o tigaie, apoi se toarnă lichidul galben limpede într-un vas (aruncă bucata albă lăsată în urmă în tigaie). Încălziți untul clarificat într-o tigaie și picurați în deserturi o lingură de aluat. Gatiti pana ce suprafata incepe sa baloneze, apoi rasuciti si gatiti cealalta parte. Se servește cu smântână acră și somon afumat deasupra.

.
#Blinis
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast