Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de covrigi la cuptor cu Boursin

Boursin coacere la bagel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6-8
  • Uşor

Creșteți-vă jocul de brunch cu soluția noastră sărată pe un pud de pâine și unt, stratificat cu brânză garlicky și bucăți de șuncă


Ingrediente

  • ouă 6
  • tot laptele 200 ml
  • cremă unică 100 ml
  • Usturoi și ierburi catifelate Boursin 2 căzi de 125 g
  • sunca taiata gros 200g, grăsime tăiată, tăiată cubulețe
  • ceapa verde 4, tocat mărunt
  • covrigi 6, divizat
  • unt pentru felul de mâncare
  • arpagic tocat pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4.

  • Pasul 2

    Bateți ouăle, laptele și smântâna și condimentați bine.

  • Pasul 3

    Se amestecă 1½ cădițe de Boursin cu șuncă și ceapă de primăvară, apoi se utilizează pentru a face sandviciuri împreună. Tăiați-le în jumătate pentru a crea semicercuri. Scufundați jumătățile de bagel în ou, îmbibându-le bine, apoi puneți-le cu capul în jos într-un vas de copt mare, rotund, cu unt. Se toarnă restul amestecului de ouă și se lasă la macerat 20 de minute. Chiar înainte de coacere, răsturnați covrigi, astfel încât să fie cu partea superioară în sus, lingurați peste bloburi mici de Boursin rămas, apoi coaceți timp de 25-30 de minute sau până când tocmai s-au întărit și aurii. Se presară cu arpagic tocat și se servește cald.

Informatii nutritionale

  • Kcals 449
  • Gras 22.4g
  • Saturează 12.3g
  • Carbohidrați 39.7g
  • Zaharuri 5.5g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 21g
  • Sare 1.9g
.
#Boursin #coacere #bagel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *