Skip to content

Tipul bucătăriei:

11663

Brânză de bere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4

Mâncarea care provoacă dependență de la restaurantul din Montreal, Joe Beef, funcționează atât ca o gustare pentru a merge cu bere, cât și ca aperitiv. Este super distractiv de făcut și poate fi preparat în doar 20 de minute! Aprovizionați cu brânză albastră, quark, brânză moale, bere pilsner și usturoi pentru această rețetă.


Ingrediente

  • Cești din polistiren 4
  • hârtii de filtru de cafea 4
  • cuarc 130 g
  • brânză moale 130 g
  • branza albastra 100 g
  • bere pilsner 125 ml
  • usturoi 2-4 căței, zdrobiți (în funcție de cât de usturoi vă place)
  • paprika
  • pâine de secară prăjită (nu neagră) to serve veggie crudités to serve

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face forme pentru brânză, utilizați un cuțit mic ascuțit pentru a face găuri în baza și părțile laterale a 4 pahare de polistiren, distanțarea dintre găurile la aproximativ 2,5 cm. Umeziți hârtiile de filtru de cafea și căptușiți fiecare ceașcă cu un filtru.

  • Pasul 2

    Lăsați toate brânzeturile la temperatura camerei timp de aproximativ o oră.

  • Pasul 3

    Se încălzește berea într-o tigaie mică, apoi se ia de pe foc. Pune brânzeturile, berea, 1 linguriță sare, usturoiul și un praf mare de boia într-un robot de bucătărie. Amestecați până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar.

  • Pasul 4

    Împărțiți amestecul de brânză între cele 4 căni căptușite. Pune ceștile pe un grătar mic peste o tavă sau o farfurie mare și pune la frigider peste noapte. excesul de lichid se va scurge din forme.

  • Pasul 5

    Pentru a servi, dezmulați fiecare brânză pe o farfurie, mai stropiți cu puțin boia de ardei și serviți cu pâine de secară prăjită și crudités.

Informatii nutritionale

  • Kcals 249
  • Gras 19g
  • Carbohidrați 2.4g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 13.4g
  • Sare 2g
#Brânză #bere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *