Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de brânză de capră prăjită cu sfeclă roșie și chutney de ghimbir

Brânză de capră prăjită umplută cu sfeclă roșie și chutney de ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Pentru toți iubitorii de brânză de capră, acesta este bunătatea de la nivelul următor. Crocanța pesmetului face minuni cu mijlocul de topire și dulceața chutneyului pentru a crea combinația perfectă de aromă


Ingrediente

  • crottini de brânză de capră 4, întreg
  • lidl deluxe sfecla roșie și ghimbir chutney 4 lingurițe
  • pesmet uscat 200g
  • cimbru câteva frunze
  • făină simplă 3 linguri, condimentate
  • ouă 2, bătut
  • ulei vegetal pentru prăjire
  • năsturel 4 pumni, îmbrăcați pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați cu grijă coaja de sus și de jos a fiecărei brânze și aruncați-le, apoi înjumătățiți brânzeturile pe orizontală. Puneți o lingură de chutney de sfeclă roșie pe jumătate, apoi puneți din nou brânza împreună. Se răcește timp de 15 minute.

  • Pasul 2

    Se amestecă pesmetul cu cimbru. Se pudrează brânzeturile de capră în făină, se înmoaie în ou, apoi se rulează în pesmet. Repetați straturile de ou și pesmet, apoi răciți timp de 20 de minute pentru a seta.

  • Pasul 3

    Umpleți o tigaie 1/ 3 pline cu ulei și încălziți la 180C, sau până când un cub de pâine se rumeneste în 30 de secunde. Se prăjește fiecare brânză timp de aproximativ 3 minute sau până devine aurie și crocantă. Se serveste cu nasturel imbracat

Informatii nutritionale

  • Kcals 557
  • Gras 29g
  • Saturează 12.1g
  • Carbohidrați 51g
  • Zaharuri 4.4g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 22.6g
  • Sare 1,54g
.
#Brânză #capră #prăjită #umplută #sfeclă #roșie #și #chutney #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *