Tipul bucătăriei:

Rețetă cu bunica Pizza Pie

Bunica pizza pie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 6
  • Uşor

Această pizza crocantă, tăiată în tavă, făcută celebră de italienii americani, este încărcată cu Peppadews picante și pepperoni


Încercați rețeta noastră de plăcintă de pizza ușoară sau spectaculoasă sau consultați aici mai multe idei interesante de pizza.

Ingrediente

  • făină simplă 300g, plus extra pentru praf
  • drojdie uscată cu acțiune rapidă Plic 7g
  • ulei de masline

TOPPING

  • roșii feliate 400g tablă
  • usturoi 2 cuișoare, tocate grosier
  • ulei de masline 2 linguri
  • oregano uscat 1 linguriță
  • mozzarella rasă 150g
  • ceapa rosie 1/2, feliat subțire
  • Ardei Peppadew 8, feliate
  • pepperoni 20 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă împreună făina, drojdia și 1 linguriță de sare într-un castron. Măsurați 150 ml de apă caldă într-un vas și adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă treptat apa în făină până se formează un aluat. Ridicați-o pe o suprafață de lucru ușor înfăptuită și frământați timp de 8 minute, până când este mai netedă și mai elastică. Puneți într-un castron cu ulei, acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să crească timp de 1 oră.

  • Pasul 2

    Scurgeți roșiile într-o sită timp de 10 minute (păstrați sucul pentru o marie sângeroasă), apoi bateți pulpa într-un robot de bucătărie sau blender cu usturoiul și 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă oregano, ½ linguriță de sare de mare și mult piper negru.

  • Pasul 3

    Periați cu generozitate o tavă de copt (aproximativ 25cm x 35cm) cu ulei de măsline. Punch aluatul în castron de câteva ori pentru a elimina aerul, apoi vârf în tava de copt. Folosiți-vă mâinile pentru a împinge și întinde ușor aluatul pentru a umple tava. Lăsați-l într-un loc cald timp de 30 de minute până când aluatul a început să se umfle.

  • Pasul 4

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Lingurați 3-4 linguri generoase de sos peste aluat și întindeți-le într-un strat subțire (înghețați restul). Imprastie peste mozzarella, ceapa, ardeii si pepperoni. Stropiți cu încă 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu mult piper negru crăpat. Gatiti timp de 25 de minute sau pana cand aluatul este auriu dedesubt si garniturile fac sa clocoteasca. Felie de servit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 374
  • Gras 16.2g
  • Saturează 5.7g
  • Carbohidrați 42,8g
  • Zaharuri 4.1g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 12.7g
  • Sare 1.8g
.
#Bunica #pizza #pie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast