Tipul bucătăriei:
Caramele sărate și blondele de pere
- taie în 12
- Uşor
Check out aceste blondies moreish cu caramel sărat și pere. Bateți-le în mai puțin de o oră pentru a le oferi prietenilor sau familiei un tratament ușor
Încercați aceste blondies sărate cu caramel și pară, apoi verificați rețetele noastre clasice blondies, cele mai bune brownies, blondies cu unt de arahide și mai multe blondies.
Ingrediente
- unt 100g
- zahăr Demerara 200g
- caramel sărat 4 linguri, plus extra pentru partea de sus
- ouă 2, bătut
- pere 2 mici, curățate, miez și tăiate în bucăți
- ciocolata alba 100g, tăiate în bucăți
- făină auto-crescătoare 200g
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Căptușiți o cutie de brownie pătrat de 22-23cm cu hârtie de copt.
-
Pasul 2
Topiți untul într-o tigaie, apoi țineți-l pe foc până când untul devine maroniu auriu. Adăugați zahărul și caramelul și încălziți ușor un minut. Se răcește până la cald, apoi se amestecă ouăle, pere și ciocolată. Puneți făina într-un castron și amestecați treptat amestecul de caramel.
-
Pasul 3
Se răstoarnă în tablă și se adaugă 4-5 pete de caramel în partea de sus – utilizați mânerul unei lingurițe pentru a-l învârti în amestec. Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când este înviat, aurit și tocmai întins.
Informatii nutritionale
- Kcals 300
- Gras 12.6g
- Saturează 7.7g
- Carbohidrați 42g
- Zaharuri 28.3g
- Fibră 1.3g
- Proteină 3.9g
- Sare 0,5g