Skip to content

Tipul bucătăriei:

14870

Cârnați italieni și ceapă roșie umplută cu fenicul

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Ai nevoie de o altă garnitură pentru cina de Crăciun? Această ceapă roșie umplută delicioasă poate fi coaptă înainte și apoi reîncălzită într-un cuptor încins în timp ce curcanul se odihnește. Mult mai interesant decât umplutura obișnuită.


Ingrediente

  • cepe roșii 8 mici
  • stoc de legume
  • unt
  • cârnați 4, jupuite
  • semințe de fenicul 1 lingura
  • firimituri de pâine 50 g
  • pătrunjel o mână, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Curățați ceapa, tăiați-le în jumătate de-a lungul ecuatorului și tăiați rădăcina și capetele vârfurilor, astfel încât să stea plate. Așezați ceapa tăiată în sus într-o tavă mare unsă cu unt și turnați 1 cm de supă de legume în fund. Acoperiți cu folie și coaceți până se înmoaie, acest lucru va dura aproximativ 45 de minute.

  • Pasul 2

    Scoateți și lăsați până când se răcește suficient pentru a fi manipulat. Folosiți o lingură pentru a îndepărta mijlocul fiecărei cepe (puteți adăuga acest lucru la sos), lăsând o coajă groasă.

  • Pasul 3

    Se amestecă carnea cârnaților, semințele de fenicul, pesmetul și pătrunjelul și se asezonează. Se introduce ceapa din nou, apoi se pune din nou la cuptor pentru 20 de minute, pana cand umplutura este fiarta si aurie deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 196
  • Carbohidrați 15.5g
  • Proteină 5.6g
  • Gras 12.5g
  • Sare 0,9g
  • Fibră 2.5g
#Cârnați #italieni #și #ceapă #roșie #umplută #fenicul
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *