Skip to content

Tipul bucătăriei:

Castravete raita

Castravete raita

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această raita condimentată ușor este o scufundare rapidă care arată elegant. Serviți-l cu pittas calde pentru o gustare excelentă sau un aperitiv ideal


Încercați această rețetă de castraveți raita, apoi verificați aioli, dip albastru de brânză și salsa de roșii.

Ingrediente

  • castravete mare ¼, înjumătățit și semințe scoase
  • ceapa rosie ¼, tocat mărunt
  • ardei iute verde ¼, tocat mărunt
  • iaurt grecesc 150g
  • chimen măcinat ½ linguriță, plus extra de servit
  • mentă 2 linguri, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați castraveții în zaruri mici și scurgeți-le pe hârtie de bucătărie înainte de a le amesteca cu ceapa, ardeiul iute, iaurtul grecesc, chimenul și menta. Condimentează foarte bine cu sare de mare. Pentru a servi, presărați mai mult chimen măcinat dacă doriți și serviți cu pittas cald.

.
#Castravete #raita
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *