Tipul bucătăriei:
Castravete raita
- servește 4 persoane
- Uşor
Această raita condimentată ușor este o scufundare rapidă care arată elegant. Serviți-l cu pittas calde pentru o gustare excelentă sau un aperitiv ideal
Încercați această rețetă de castraveți raita, apoi verificați aioli, dip albastru de brânză și salsa de roșii.
Ingrediente
- castravete mare ¼, înjumătățit și semințe scoase
- ceapa rosie ¼, tocat mărunt
- ardei iute verde ¼, tocat mărunt
- iaurt grecesc 150g
- chimen măcinat ½ linguriță, plus extra de servit
- mentă 2 linguri, tocate
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați castraveții în zaruri mici și scurgeți-le pe hârtie de bucătărie înainte de a le amesteca cu ceapa, ardeiul iute, iaurtul grecesc, chimenul și menta. Condimentează foarte bine cu sare de mare. Pentru a servi, presărați mai mult chimen măcinat dacă doriți și serviți cu pittas cald.
#Castravete #raita