Tipul bucătăriei:
Ceapa alba si supa miso cu paine prajita de susan
- servește 4 persoane
- Uşor
Ceapa albă și supa miso sunt o supă cu conținut scăzut de calorii și foarte ușor de preparat. Finalizat cu niște prăjituri de semințe de susan și brânză gruyère, acesta este mâncarea confortabilă la cea mai bună calitate
Ingrediente
- unt 25g, plus 1 linguriță
- ceapa 3 foarte mari sau 4 mai mici, feliate
- făină simplă 1 lingură
- cartof 1 mare, decojit și tăiat cubulețe în cuburi de 1cm
- miso alb 2 linguri, plus 1 linguriță
- stoc de legume sau pui 1,2 litri
- Marmite 1/2 linguriță
- pâine de secară 4 felii subțiri, prăjite
- gruyère 100g, ras
- seminte de susan 2 lingurițe
- cress de salată sau arpagic a servi
Metodă
-
Pasul 1
Se topește 25g de unt într-o tigaie mare, apoi se adaugă ceapa și, la foc foarte blând, se înmoaie timp de 20-30 de minute până când devine cu adevărat squishy și aurie.
-
Pasul 2
Se amestecă făina până dispare, apoi se adaugă cartofii tăiați cubulețe, 2 linguri de pastă de miso și se lasă. Aduceți la foc mic și gătiți, descoperit, timp de 10-15 minute până când cartoful este fraged. Amestecați până se omogenizează complet, apoi condimentați după gust și păstrați-l cald în tigaie în timp ce faceți pâinea prăjită.
-
Pasul 3
Încălziți grătarul și spăiați feliile de pâine prăjite pe o foaie de copt. Puneți împreună lingurița de unt, Marmite și încă 1 lingură de miso. Se condimentează cu piper, apoi se întinde peste pâine și se apasă brânza rasă pentru a se lipi. Presărați semințele de susan peste, apoi prăjiți sub grătar până când brânza este aurie și clocotitoare. Se toarnă supa fierbinte în boluri puțin adânci și se servește cu pâine prăjită. Imprastie cu cress sau arpagic, pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 389
- Gras 15.9g
- Saturează 9g
- Carbohidrați 35,8g
- Zaharuri 8.6g
- Fibră 7g
- Proteină 22.4g
- Sare 2.5g