Tipul bucătăriei:

Rețetă de brânză Caramac

Cheesecake Caramac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 10-12
  • Uşor

Acest desert cremos de caramel luxos cremos este ușor de făcut și sigur că va impresiona


Încercați rețeta noastră cu cheesecake Caramac, apoi verificați cheesecake-ul nostru Maltesers și Cheesecake-ul Biscoff.

Ingrediente

  • biscuiți cu lapte malț 200g
  • unt sărat 100g, topit

CHEESECAKE

  • Caramac 300g, rupt în bucăți mici, plus 50g tocat sau ras, pentru a servi
  • crema dubla 300ml
  • lapte praf maltit 2 linguri
  • brânză moale plină de grăsimi 600g
  • zahăr glazură 2-3 linguri
  • sos de caramel sărat sau dulce de leche 3 linguri
  • ciocolata alba 50g, ras sau tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Căptușiți baza unei forme de tort de 20cm cu hârtie de copt. Se amestecă biscuiții cu lapte malț într-un robot de bucătărie pentru a uniformiza firimiturile. Apăsați untul topit până se combină, apoi trageți în forma pregătită și apăsați în jos cu partea din spate a unei linguri. Se răcește până când este gata de utilizare.

  • Pasul 2

    Încărcați bucățile Caramac într-un vas termorezistent. Încălziți smântâna, laptele praf malț și un praf de sare de mare într-o cratiță mică la foc mic până la abur, apoi turnați-l peste Caramac. Se lasă să stea 20 de secunde, apoi se amestecă până se topesc și se omogenizează. Se lasă să se răcească ușor, apoi se bagă la frigider pentru 20 de minute pentru a se fermifica puțin.

  • Pasul 3

    Răsturnați ganache-ul Caramac în castronul unui mixer de stand prevăzut cu un accesoriu pentru batere și bateți timp de 3-4 minute până când se aprinde ușor și ținându-i forma. Alternativ, faceți acest lucru într-un castron folosind un tel electric. Adăugați treptat brânza moale, câte o lingură, batând bine între fiecare adăugare. Bateți zahărul glazură, verificând dacă există dulceață înainte de a adăuga tot zahărul.

  • Pasul 4

    Puneți amestecul peste baza de biscuiți răcită, apoi neteziți blatul cu un cuțit. Puneți sosul de caramel sau dulce de leche într-o pungă mică pentru conducte și scoateți o gaură mică la capăt. Introduceți puncte mici în partea de sus a tortului de brânză, apoi trageți ușor un frigărui pentru a învârti punctele de caramel în tortul de brânză. Se răcește timp de 5 ore până la setare.

  • Pasul 5

    Când sunteți gata de servire, scoateți cu grijă cheesecake-ul din tablă și transferați-l pe o farfurie de servire sau un suport pentru tort. Presărați Caramacul ras sau tocat și ciocolata albă peste cheesecake.

Informatii nutritionale

  • Kcals 589
  • Gras 46.1g
  • Saturează 28.4g
  • Carbohidrați 36.4g
  • Zaharuri 26.9g
  • Fibră 0,3g
  • Proteină 6.8g
  • Sare 0,7g
.
#Cheesecake #Caramac
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast