Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de brânză cu brânză Toffee Apple

Cheesecake cu mere toffee la cuptor

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8-10
  • Uşor

Verificați acest prăjitură de brânză uimitoare la cuptor cu mere crocante British Discovery și sos dulce și cremos de caramel. Acest prăjitură de brânză indulgentă va face o modalitate impresionantă de a încheia orice cină


Încercați această rețetă de brânză cu brânză, apoi verificați clasicul nostru brânză cu brânză de vanilie și mai multe idei de cele mai bune brânzeturi de aici.

Scriitorul și fotograful de rețete Stuart Ovenden spune: „Descoperirea trebuie să fie unul dintre merele mele preferate. Carnea are o roșie magenta vibrantă atunci când este tăiată, în timp ce gustul este crocant, dulce și răcoritor. Discovery este un partener natural pentru caramelul lipicios și funcționează strălucit în această rețetă de brânză de brânză la cuptor – consumatorii buni precum Cox sau Braeburn sunt alternative mai mult decât demne dacă nu reușiți să le găsiți.

Ingrediente

  • unt 75g, topit, plus puțin pentru tablă
  • biscuiți cu ghimbir 200g
  • Mere descoperite (sau Cox sau Braeburn) 6
  • brânză moale 600g
  • crema dubla 100 ml
  • zahăr pudră 150g
  • făină simplă 50g
  • extract de vanilie câteva picături

SOS DE TOFFEE

  • crema dubla 300ml
  • zahăr brun moale deschis 100g
  • unt 75g
  • extract de vanilie câteva picături

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți o formă de tort de 23cm și lăsați-o cu hârtie de copt. Biscuiți biscuiții într-un robot de bucătărie până când sunt fini și încingeți într-un castron, apoi amestecați untul topit. Răspândiți amestecul de biscuiți pe fundul cutiei, folosind partea din spate a unei linguri pentru a-l aplatiza într-un strat uniform. Se răcește în timp ce faceți umplutura.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Curățați, miezuiți și tocați mărunt două dintre mere. Se amestecă brânza moale, smântâna, zahărul tos, făina și vanilia, apoi se amestecă mărul tocat. Se toarnă amestecul peste baza de biscuiți și se coace timp de 30-40 de minute, după care centrul tortului de brânză ar trebui să aibă o oscilație uniformă atunci când este agitat ușor. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul în cuptor până când s-a răcit complet.

  • Pasul 3

    Pentru a face caramelul, topește smântâna, zahărul, untul, vanilia și un vârf de sare împreună într-o tigaie. Aduceți la un balon mic și continuați să amestecați până când lichidul are o culoare groasă, aurie de caramel. Puneți un strat subțire de caramel pe cheesecake. Miez, tăiați și aranjați restul de 4 mere deasupra. Folosiți o perie de patiserie pentru a acoperi subțire feliile de mere cu caramel (aceasta va crea o sigiliu și le va opri să se rumenească). Stropiți peste caramelul rămas înainte de a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 691
  • Gras 51.9g
  • Saturează 32.3g
  • Carbohidrați 49,8g
  • Zaharuri 37.6g
  • Fibră 1.1g
  • Proteină 5.6g
  • Sare 0,9g
.
#Cheesecake #mere #toffee #cuptor
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *