Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ciabatta de ciuperci de usturoi

Ciabatta umplută cu usturoi, ciuperci și taleggio

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Ce am făcut pentru a merita un astfel de sandviș epic? Ciupercile cu usturoi, pesto verde proaspăt, brânză Taleggio și ardei roșii prăjiți fac o umplutură delicioasă. Folosiți brie dacă doriți un sandviș vegetal – talegiul se face cu cheag de animale


Încercați să vă faceți propriul pesto pentru această salată cu rețeta noastră de pesto de casă.

Ingrediente

  • unt
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ciuperci de castane 300g, feliat
  • ciabatta 1 pâine
  • pesto verde proaspăt 4 linguri
  • ardei roșu prăjiți 1 borcan, scurs
  • taleggio 1 bloc, crustă tăiată și tăiată felii
  • rachetă o mână

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți un buton de unt într-o tigaie, apoi adăugați usturoiul și ciupercile. Gatiti usor pana se inmoaie, apoi cresteti focul pentru a elimina excesul de lichid.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Împărțiți ciabatta în jumătate, apoi întindeți ambele părți cu pesto. Întindeți piperul, talegiul și ciupercile. Puneți blatul și înfășurați în folie.

  • Pasul 3

    Coaceți timp de 20 de minute, apoi desfaceți și adăugați racheta deasupra ciupercilor. Tăiați în 4 și serviți cu cartofi prăjiți sau pene.

Informatii nutritionale

  • Kcals 419
  • Gras 22.6g
  • Saturează 10.3g
  • Carbohidrați 32.4g
  • Zaharuri 2.4g
  • Fibră 3.4g
  • Proteină 19,8g
  • Sare 2.3g
.
#Ciabatta #umplută #usturoi #ciuperci #și #taleggio
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *