Tipul bucătăriei:
Ciabatta umplută cu usturoi, ciuperci și taleggio
- servește 4 persoane
- Uşor
Ce am făcut pentru a merita un astfel de sandviș epic? Ciupercile cu usturoi, pesto verde proaspăt, brânză Taleggio și ardei roșii prăjiți fac o umplutură delicioasă. Folosiți brie dacă doriți un sandviș vegetal – talegiul se face cu cheag de animale
Încercați să vă faceți propriul pesto pentru această salată cu rețeta noastră de pesto de casă.
Ingrediente
- unt
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- ciuperci de castane 300g, feliat
- ciabatta 1 pâine
- pesto verde proaspăt 4 linguri
- ardei roșu prăjiți 1 borcan, scurs
- taleggio 1 bloc, crustă tăiată și tăiată felii
- rachetă o mână
Metodă
-
Pasul 1
Topiți un buton de unt într-o tigaie, apoi adăugați usturoiul și ciupercile. Gatiti usor pana se inmoaie, apoi cresteti focul pentru a elimina excesul de lichid.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Împărțiți ciabatta în jumătate, apoi întindeți ambele părți cu pesto. Întindeți piperul, talegiul și ciupercile. Puneți blatul și înfășurați în folie.
-
Pasul 3
Coaceți timp de 20 de minute, apoi desfaceți și adăugați racheta deasupra ciupercilor. Tăiați în 4 și serviți cu cartofi prăjiți sau pene.
Informatii nutritionale
- Kcals 419
- Gras 22.6g
- Saturează 10.3g
- Carbohidrați 32.4g
- Zaharuri 2.4g
- Fibră 3.4g
- Proteină 19,8g
- Sare 2.3g