Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Ciocolată albă Baileys aux merveilleux

Ciocolată albă Baileys aux merveilleux

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Aux merveilleux sunt o delicatese franțuzească – o simplă afacere de discuri de bezea sandwich cu o cremă aromată și rulate în așchii de ciocolată


Încercați această rețetă aux merveilleux, apoi verificați trufele Baileys, cadourile de Crăciun de casă și mai multe rețete Baileys.

Ingrediente

BEZEA

  • albușuri de ou 2 mari
  • crema de tartar Sp linguriță
  • zahăr pudră 135g

CREMĂ BĂUITĂ BAILEYS

  • crema dubla 300ml
  • Baileys Original Irish Cream 50 ml
  • zahăr pudră 15g
  • pasta de fasole de vanilie ½ linguriță
  • ciocolata alba 250g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 120C / ventilator 100C / gaz ½. Tăiați o foaie de hârtie de copt suficient de mare pentru a acoperi o tavă mare de copt și folosiți un tăietor rotund de 4 cm pentru a desena 24 de cercuri pe hârtie folosind un creion. Răsturnați pe tavă.

  • Pasul 2

    Puneți albușurile și smântâna de tartru într-un castron mare și bateți cu un tel electric până la spumă. Adăugați încet zahărul în adaosuri mici, amestecând continuu până când bezea ține vârfuri rigide, dar flexibile și zahărul s-a dizolvat complet. Lingurați sau țeviți (folosind o pungă de conducte echipată cu o duză rotundă simplă) bezea în cercuri pentru a face discuri mici și rotunde. Coaceți timp de 1 oră până când bezeașele sunt clare. Opriți focul și lăsați bezea să se răcească complet în cuptor – aceasta va dura aproximativ 1 oră.

  • Pasul 3

    Pentru frisca, amestecați totul cu excepția ciocolatei albe până când amestecul deține vârfuri dure.

  • Pasul 4

    Pentru asamblare, pregătiți două discuri de bezea cu puțin din frisca, apoi întindeți un pic în plus pe partea superioară și laterală a fiecărui turn de bezea. Rolați așchii de ciocolată și aranjați-i pe o farfurie.

  • Pasul 5

    Crema va înmuia în cele din urmă bezeaua, așa că serviți-o în ziua în care sunt făcute. Vor fi în continuare bune la câteva ore după asamblare, când bezea este moale, dar are încă o textură.

Informatii nutritionale

  • Kcals 303
  • Gras 20.6g
  • Saturează 12.2g
  • Carbohidrați 25.5g
  • Zaharuri 25.5g
  • Proteină 2.8g
  • Sare 0,1g
.
#Ciocolată #albă #Baileys #aux #merveilleux
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *