Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Ciuperci umplute cu rarebite cu sos de murături

Ciuperci rare cu sos de murături

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Ciupercile plate, acoperite cu mustar rarebit și servite cu un sos rapid de oțet de vin roșu, reprezintă un starter ideal pentru cină. De asemenea, nu conține gluten!


Încercați rețeta noastră de ciuperci rarebit, apoi verificați mai multe aperitive vegetariene și idei de început de Crăciun.

Ingrediente

  • ciuperci mari plate 8, tulpini tăiate
  • ulei de masline pentru periaj
  • cheddar 200g, ras
  • brânză moale 3 linguri
  • mustar Dijon 1 linguriță
  • sos Worcestershire o liniuță
  • rachetă a servi

ÎMBRĂCĂMINTE

  • otet de vin rosu 1 lingură
  • ulei de masline 3 linguri
  • ceapa murata tocat pentru a face 1 lingură
  • cornișe murate tocat pentru a face 1 lingură
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • patrunjel cu frunze plate tocat pentru a face 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul la mare. Tapetați o tavă de copt cu folie. Periați ciupercile peste tot cu ulei și condimentați. Grătiți, rotind, timp de 6-8 minute sau până când sunt ușoare.

  • Pasul 2

    Între timp, amestecați brânzeturile, muștarul și sosul de worcestershire și condimentați. Puneți lingura în cavitățile de ciuperci, apoi continuați să grăbiți până când umpluturile sunt aurii și clocotesc.

  • Pasul 3

    Se amestecă oțetul și uleiul, apoi se amestecă celelalte ingrediente pentru sos. Serviți ciupercile cu dressingul lingurat și racheta alături.

Informatii nutritionale

  • Kcals 422
  • Gras 35.6g
  • Saturează 14.8g
  • Carbohidrați 4.8g
  • Zaharuri 4.7g
  • Fibră 3.9g
  • Proteină 18.8g
  • Sare 1.3g
.
#Ciuperci #rare #sos #murături
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *