Tipul bucătăriei:
Clementină, ghimbir și gin de dafin
- face 750ml
- Uşor
Împingeți-vă propriul gin cu arome festive, înfășurați-l frumos și dați-i unei persoane speciale de Crăciunul acesta. Este un cadou unic și atent, care este foarte ușor de făcut
Pentru a vă face propriul gin de Crăciun, merită să cheltuiți bani pe gin de bază de bună calitate; majoritatea mărcilor sunt la ofertă specială de Crăciun. Alegeți unul fără prea multe substanțe botanice, precum Gordon. Sau încercați unul dintre ginurile noastre britanice preferate aici.
Ingrediente
- gin Flacon de 750 ml
- clementine 3
- zahăr pudră 3 linguri
- ghimbir 50g, feliat și tăiat
- foi de dafin 3
Metodă
-
Pasul 1
Se toarnă ginul într-un castron mare sau într-un borcan.
-
Pasul 2
Se curăță 3 benzi de coajă din clementine, apoi se curăță de ele și se îndepărtează toate sâmburii albi din segmente.
-
Pasul 3
Adăugați segmentele și benzile de coajă în gin împreună cu zahărul, ghimbirul și frunzele de dafin.
-
Pasul 4
Se lasă la infuzat 3 zile, apoi se decantează în sticle mai mici sau 1 sticlă mare. Serviți cu tonic și câteva segmente portocalii în fiecare pahar.