Tipul bucătăriei:

Rețetă de Crăciun Gin cu clementină, ghimbir și dafin pe o masă acoperită de zăpadă cu conuri de pin și segmente de clementină

Clementină, ghimbir și gin de dafin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 750ml
  • Uşor

Împingeți-vă propriul gin cu arome festive, înfășurați-l frumos și dați-i unei persoane speciale de Crăciunul acesta. Este un cadou unic și atent, care este foarte ușor de făcut


Pentru a vă face propriul gin de Crăciun, merită să cheltuiți bani pe gin de bază de bună calitate; majoritatea mărcilor sunt la ofertă specială de Crăciun. Alegeți unul fără prea multe substanțe botanice, precum Gordon. Sau încercați unul dintre ginurile noastre britanice preferate aici.

Ingrediente

  • gin Flacon de 750 ml
  • clementine 3
  • zahăr pudră 3 linguri
  • ghimbir 50g, feliat și tăiat
  • foi de dafin 3

Metodă

  • Pasul 1

    Se toarnă ginul într-un castron mare sau într-un borcan.

  • Pasul 2

    Se curăță 3 benzi de coajă din clementine, apoi se curăță de ele și se îndepărtează toate sâmburii albi din segmente.

  • Pasul 3

    Adăugați segmentele și benzile de coajă în gin împreună cu zahărul, ghimbirul și frunzele de dafin.

  • Pasul 4

    Se lasă la infuzat 3 zile, apoi se decantează în sticle mai mici sau 1 sticlă mare. Serviți cu tonic și câteva segmente portocalii în fiecare pahar.

.
#Clementină #ghimbir #și #gin #dafin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast