Tipul bucătăriei:
Crostini de vită și ridichi rare
- face 24
- Uşor
Aceste mici crostini de friptură sunt bombe cu aromă și unul dintre tartinele noastre preferate de Crăciun (sau de Anul Nou). Elegante, colorate și bogate, sunt minunate servite cu puțină efirență
Ingrediente
- friptură de muschi 300 g
- hrean 1 lingura, proaspat rasa
- brânză moale 4 linguri
- crostini 24
- ridichi 6, feliate fin
- ulei de masline
Metodă
-
Pasul 1
Încinge o tigaie la fierbinte, freacă friptura cu ulei de măsline și prăjește timp de 2 minute pe fiecare parte, sau mai mult dacă vrei. Se condimentează și se lasă să se odihnească. Se amestecă hreanul cu brânza moale și se asezonează. Se întinde pe crostini. Tăiați friptura subțire și puneți deasupra amestecului de brânză. Adăugați câteva felii de ridichi pentru a termina.
Informatii nutritionale
- Kcals 43
- Gras 2g
- Carbohidrați 3g
- Fibră 0,2g
- Proteină 3g
- Sare 0,1g
#Crostini #vită #și #ridichi #rare