Skip to content

Tipul bucătăriei:

Curry caraibian cu miel

Curry de miel în stil caraibian

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6
  • Uşor

Nu vă lăsați amânați de timp – cea mai mare parte a acestui lucru este cheltuită lăsând acest curry cu conținut scăzut de calorii, aromat, să se îndepărteze singur.


Încercați acest curry de miel în stil caraibian, apoi verificați rețetele noastre de miel bhuna, miel dhansak, keema de oaie și mai multe curry de miel.

Ingrediente

  • file de gât de miel 750g, tăiate și tăiate în bucăți
  • lămâie verde 1, suc, plus pene de servit
  • pudră de curry ușoară 2 linguri
  • ulei fără aromă
  • ceapă 1, înjumătățit și feliat
  • usturoi 3 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir o bucată de 2,5cm, curățată și rasă
  • ardei iute capota scotch 2, însămânțate și tocate mărunt
  • condiment măcinat 2 lingurițe
  • cuișoare 1 linguriță
  • cimbru uscat 1 linguriță
  • bat de scortisoara 1/2
  • roșii feliate 400g tablă
  • zahar brun 1 lingură, (orice fel)
  • cub de pui de pui sau concentrat
  • orez înăbușit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți mielul într-un castron cu sucul de lămâie, 1 lingură praf de curry și mult condiment. Aruncă și lasă să stea.

  • Pasul 2

    Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și prăjiți ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute timp de 5 minute. Se amestecă restul de pudră de curry, ienibahar, cuișoare, cimbru și scorțișoară și se gătește pentru un minut. Adăugați mielul și prăjiți-l 5 minute. Adăugați roșiile și zahărul. Umpleți din nou forma de roșii cu apă și amestecați-o. Adăugați un cub de pui. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 1 oră. Scoateți capacul și fierbeți încă 30 de minute, amestecând în mod regulat spre final. Se servește cu orez aburit și pene de var.

Informatii nutritionale

  • Kcals 341
  • Gras 21,8g
  • Saturează 8.3g
  • Carbohidrați 9g
  • Zaharuri 7.3g
  • Fibră 2.3g
  • Proteină 26g
  • Sare 0,7g
.
#Curry #miel #în #stil #caraibian
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *