Skip to content

Tipul bucătăriei:

Duck gyoza

Duck gyoza

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Face 30-35
  • Un mic efort

Gyoza, cunoscută și sub numele de jiaozi, sunt găluște chinezești care conțin adesea o umplutură de carne sau legume. Învață să faci aceste delicioase colete mici cu ghidul nostru pas cu pas pentru rața gyoza. Însoțit de un sos de scufundare de casă, este felul de mâncare perfect pentru a distra prietenii și a suna în Anul Nou Chinezesc


Încercați această rețetă pentru gyoza de rață, apoi verificați și găluștele noastre chinezești ușoare, găluștele de supă chinezească și găluștele de porc. De asemenea, avem multe rețete chinezești de încercat.

Ingrediente

GYOZA

  • rață de Beijing gătită 1/2
  • ceapa verde tocat mărunt pentru a face 3 linguri
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • sos de soia 2 lingurițe
  • amidon de cartofi 1 linguriță, plus altele pentru praf
  • sos hoisin 1 lingură, plus încă de servit (opțional)
  • făină simplă 150g
  • sare fină 1/4 linguriță
  • ulei de floarea soarelui 2 linguri

SOS PENTRU DIPPING

  • vin de orez chinezesc shaoxing 1 lingură
  • otet de orez 2 linguri
  • sos de soia 2 linguri
  • ulei de susan prăjit 1 linguriță
  • ceapa de primăvară 1, feliat fin
  • zahăr tos auriu o ciupitura

Metodă

  • Pasul 1

    Spărgând toată pielea și carnea din oase și tocând mărunt - rețetă de gyoza de rață

    Gătiți rața urmând instrucțiunile ambalajului (dacă ați cumpărat un pachet parțial prăjit) pentru a crispă pielea, apoi lăsați-o să se răcească. Se toacă toată pielea și carnea din oase și se toacă mărunt. Includeți într-un castron cu ceapă de primăvară, ghimbir, soia, amidon de cartofi și hoisină și amestecați bine.

  • Pasul 2

    Felierea aluatului și împărțirea în 30 de bucăți uniforme - rețetă de gyoza de rață

    Bătați făina simplă și sarea într-un castron și adăugați 75 ml de apă fierbinte. Frământați bine în vas, apoi răsturnați pe suprafața de lucru și frământați timp de 10 minute până când este netedă și elastică. Se înfășoară în folie de cling și se lasă să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei. Desfaceți aluatul și lăsați-l într-un cârnați lung și subțire pe o suprafață de lucru curată. Tăiați în 30 de bucăți uniforme.

  • Pasul 3

    Rularea aluatului pentru a face o rețetă foarte subțire rotundă - gyoza de rață

    Acoperiți bilele de aluat cu o cârpă umedă, ștergeți suprafața de lucru cu amidon de cartofi și, lucrând una câte una, rulați aluatul pentru a face o rotundă foarte subțire, de aproximativ 10-12 cm lățime.
    Continuați să învârtiți aluatul pentru a obține o subțire uniformă. Pentru a face un cerc îngrijit, tăiați aluatul cu un tăietor rotund de 8cm. Păstrați garniturile sub cârpă pentru a le rula mai târziu. Repetați cu aluatul rămas, ținându-le sub prosopul de ceai umed pe măsură ce mergeți, cu o stropire de amidon de cartofi între fiecare. Puteți să le înfășurați în clingfilm și să le înghețați în acest stadiu.

  • Pasul 4

    Adăugarea umpluturii de carne la fiecare rundă - rețetă de gyoza de rață

    Adăugați 1 linguriță de umplutură în centrul fiecărui ambalaj, ținându-l în apartamentul mâinii. Periați jumătate din margine cu puțină apă și aduceți cele două părți împreună pentru a face
    o formă de jumătate de lună.

  • Pasul 5

    Plierea jumătății superioare a aluatului și ciupirea pentru sigilare - rețetă de gyoza de rață

    Pliați jumătatea superioară și prindeți pentru a sigila. Repetați până când ați folosit tot amestecul.

  • Pasul 6

    Așezarea găluștelor pe o tavă tapetată cu hârtie de copt - rețetă gyoza de rață

    Păstrați găluștele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și răciți până când sunt gata de servit.

  • Pasul 7

    Încălziți uleiul în tigaie și așezați fiecare gyoza cu partea plată în jos - rețetă de gyoza de rață

    Când sunteți gata de servire, încălziți puțin ulei de floarea soarelui într-o tigaie antiaderentă și puneți fiecare jiaozi cu fața în jos.

  • Pasul 8

    Gyoza gătită până când fundul este clară și aurie - rețetă de gyoza de rață

    Gatiti 1-2 minute pana cand fundul devine crocant si auriu.

  • Pasul 9

    Adăugarea de apă clocotită în tigaia de gyoza - rețetă de gyoza de rață

    Adăugați 125 ml de apă clocotită în tigaie (va scuipa), acoperiți rapid cu un capac și aburiți timp de 5-6 minute, sau până când ambalajele sunt fragede. Scoateți capacul și continuați să gătiți până când apa s-a evaporat. Amestecați ingredientele sosului și serviți cu un castron mic de sos hoisin, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 70
  • Gras 3.2g
  • Saturează 0,7g
  • Carbohidrați 3.9g
  • Zaharuri 0,4g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 6.2g
  • Sare 0,3g
.
#Duck #gyoza
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *