Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un bol alb umplut cu fasole roșie la cuptor

Fasole de arțar pentru grătar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servire 4-6
  • Uşor

Niciun grătar american nu este complet fără fasole. Fiartă lent în sirop de arțar, slănină și muștar galben, fasolea absorb tot sosul afumat


Ingrediente

  • bacon afumat cu arțar 12 erupții, tocate
  • ceapă 1 mare, tocat
  • usturoi 4 cuișoare, tocate
  • fasole pinto sau borlotti 2 cutii de 400 g scurse
  • Muștar galben american 80 ml
  • piure de tomate 2 linguri
  • melasă neagră 2 linguri
  • boia afumată 1 lingura
  • oțet de cidru 80 ml
  • Sirop din esență de arțar 175 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge o cratiță mare și gătește baconul până devine foarte crocant. Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați excesul de grăsime în tigaie apoi gătiți ceapa și usturoiul. Se condimentează bine și se fierbe timp de 8 minute până devine translucid. Adăugați fasolea, baconul, muștarul, piureul de roșii, melasă, boia de ardei, oțetul, siropul de arțar și puțin mai mult condimente. Adăugați puțină apă și fierbeți timp de 30 de minute sau până când sosul scade.

Informatii nutritionale

  • Kcals 308
  • Gras 9.6g
  • Carbohidrați 36.6g
  • Fibră 6.6g
  • Proteină 16.5g
  • Sare 2.2g
#Fasole #arțar #pentru #grătar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *