Tipul bucătăriei:

Rețetă de fluture de fructe

Fleac de fructe de vară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10
  • Uşor

Această călătorie tehnicoloră înapoi în timp este o lucrare magistrală de asamblare, care conține bucăți de rulou elvețian de ciocolată dantelat cu cassis și sherry, jeleu de căpșuni, fructe de pădure proaspete de vară, cremă gata preparată, cremă și sute și mii obligatorii


Faceți acest fleac impresionant de fructe de vară, apoi verificați fleacurile noastre de ciocolată, fleacurile de sherry și fleacurile de căpșuni.

Ingrediente

  • căpșune 500g bucată
  • cuburi de jeleu de căpșuni Ambalaj de 135g
  • rola elvetiana de ciocolata 400g
  • cassis 50 ml
  • dulce sherry 50 ml
  • zmeura 200g
  • cremă gata preparată 500 ml cada
  • frișcă 300ml
  • sute și mii

Metodă

  • Pasul 1

    Folosiți un blender pentru a amesteca 300g de căpșuni într-un piure, apoi sita pentru a îndepărta semințele. Alcătuiește jeleul de căpșuni conform instrucțiunilor de ambalare. Când este gata, rezervați 250 ml lichid de jeleu și puneți restul într-un vas de 30 cm x 20 cm, astfel încât să aibă o adâncime de aproximativ 2 cm. Se răcește timp de 2-3 ore până când este setat. Se amestecă lichidul de gelatină rezervat cu piureul de căpșuni și se păstrează acoperit la temperatura camerei, astfel încât să nu se stabilească.

  • Pasul 2

    Când s-a întins prima jeleu din vas, feliați gros rola de ciocolată și înveliți-o într-un vas adânc de fleac sau într-un castron de sticlă. Amestecați casisul și sherry și stropiți deasupra. Împărțiți sau înjumătățiți căpșunile rămase, deci au aproximativ aceeași dimensiune ca zmeura. Tăiați jeleul în cuburi, apoi împrăștiați jeleul și fructele de pădure peste burete, alternând straturile așa cum faceți. Se pune lingura peste cremă, apoi se lasă la frigider timp de o oră.

  • Pasul 3

    Bateți ușor smântâna până la vârfuri moi, apoi amestecați lichidul rezervat din jeleu și piureul de căpșuni până când mousse-ul este gros, dar se așteaptă totuși. Se toarnă deasupra cremei și se agită ușor pentru a uniformiza stratul de căpșuni. Se răcește cel puțin 3 ore, apoi se presară cu sute și mii de servit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 416
  • Gras 22.9g
  • Saturează 13.2g
  • Carbohidrați 42.4g
  • Zaharuri 37g
  • Fibră 3.8g
  • Proteină 5.2g
  • Sare 0,3g
.
#Fleac #fructe #vară
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast