Skip to content

Tipul bucătăriei:

8031

Fondante de ciocolată cu centre de caramel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Aceste buduri de ciocolată îngăduitoare sunt delicioase și mai ușor de făcut decât arată. Modul perfect de a impresiona oaspeții la cină.


Ingrediente

  • unt nesarat 150 g
  • ciocolata neagra 150 g
  • ouă 6
  • zahăr brun ușor moale 150 g
  • făină simplă 120 g
  • cacao 2 linguri
  • caramele mestecate 12

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți 6 lighe mici (150 ml) de budincă și pudrați cu pudră de cacao. Topiți 150 g de unt nesărat și 150 g ciocolată neagră într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Bateți 3 ouă, 3 gălbenușuri și 150 g zahăr brun moale până când palid și gros.

    Încorporați amestecul de ciocolată, cernați 120 g făină simplă și 2 linguri de cacao și pliați. Umpleți fiecare formă pe trei sferturi.

  • Pasul 3

    Apăsați două caramele mestecate împreună pentru a face un caramel mare și scufundați un caramel mare în fiecare budincă.

    Gatiti pe o tava de copt timp de 10 minute. Lăsați să se odihnească o jumătate de minut înainte de a trece cuțitul pe margini și de a le întoarce. Pudrați cu cacao și serviți.

#Fondante #ciocolată #centre #caramel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *