Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de curcan fript cu umplutura de castane

Friptură de curcan cu umplutură de castane

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Încercați această rețetă de curcan fript cu o umplutură aromată de castane și salvie. Urmați instrucțiunile noastre ușoare despre cum să păstrați carnea umedă cu o piele crocantă.


Încercați acest curcan fript cu umplutură de castane, apoi verificați ușor friptură de curcan, coroana de curcan, sos de curcan și altele Rețete de curcan de Crăciun.
Sfaturi pentru gatit: Începeți pregătirea curcanului în Ajunul Crăciunului, astfel încât să fie gata să intre direct în cuptor în ziua de Crăciun. Puteți, de asemenea, să pregătiți umplutura de castane și salvie și să o gătiți alături de curcan în ultimele 40 de minute. Gătirea separată a umpluturii înseamnă că aveți controlul asupra timpului de gătire, astfel încât veți obține un blat și părțile laterale crocante, fără a usca centrul

Ingrediente

  • sare de mare
  • unt sărat 100g, moale
  • Curcan 1 gata de cuptor, 4,5 kg
  • ceapa 3, decojite și ras

Umplutura de castane si salvie

  • unt 200 g
  • ceapa 2, medii, decojite și tăiate cubulețe
  • castane fierte 300 g, tocate mărunt
  • salvie o grămadă mică, o grămadă mică
  • pesmet proaspăt 100 g
  • mere Granny Smith 3, decojite și ras
  • carne de cârnați de bună calitate 200 g

Metodă

  • Pasul 1

Informatii nutritionale

  • Kcals 911
  • Gras 36.8g
  • Saturate 15.9g
  • Carbohidrați 63.4g
  • Fibră 4.3g
  • Proteină 85,7g
  • Sare 3.15g
#Friptură #curcan #umplutură #castane
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *