Skip to content

Tipul bucătăriei:

O pavlova întreagă pe un platou de servire albastru, cu stropi de fructul pasiunii deasupra și lumini de zână în fundal

Fructul pasiunii pavlova

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Realizează 8 porții
  • Uşor

O coroană de bezea crocantă, făcută irezistibilă cu lămâie și caș de fructe de pasiune, friscă și ciocolată albă topită. Această rețetă pavlova ușoară este perfectă pentru distracție


Faceți acest pavlova cu fructul pasiunii, apoi verificați pavlova noastră cu căpșuni, pavlova de fructe de vară și pavlova cu ciocolată Baileys.

Ingrediente

  • albușuri de ou 4 mari
  • zahăr pudră 200g
  • faina de porumb 1 linguriță
  • otet de vin alb 1 linguriță
  • crema dubla 350ml
  • zahăr glazură 1 lingură
  • pasta de fasole de vanilie 1 linguriță
  • caș de lămâie 200g
  • fructul pasiunii 6, înjumătățit
  • ciocolata alba 150g, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz 2. Utilizați un stilou pentru a desena o farfurie de cină pe o bucată de hârtie de copt, apoi întoarceți hârtia și folosiți-o pentru a căptuși o tavă de copt.

  • Pasul 2

    Puneți albușurile într-un castron mare și curat și folosiți baterii electrice pentru a bate până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul tos 1 lingură pe rând, amestecând pe măsură ce mergeți, până când amestecul deține vârfuri rigide și este strălucitor și lucios. Bateți cu atenție făina de porumb și oțetul de vin alb.

  • Pasul 3

    Se pune lingura pe hârtia de copt în formă de cerc, folosind șablonul drept ghid. Faceți o baie mare în mijloc. Puneți în cuptor și reduceți focul la 140C / ventilator 120C / gaz 1. Coaceți timp de 1 oră 50 minute, apoi opriți focul și lăsați pavlova să se răcească în cuptor cu ușa întredeschisă timp de 1 oră. Se scoate din cuptor și se răcește complet.

  • Pasul 4

    Puneți smântâna într-un castron cu zahărul glazurat și vanilie și bateți la vârfuri moi.

  • Pasul 5

    Puneți cașul de lămâie într-un castron mic, apoi puneți o sită deasupra acestuia. Scoateți pulpa din patru fructe ale pasiunii în sită și folosiți o lingură pentru ao împinge, lăsând semințele în urmă. Se amestecă pentru a combina.

  • Pasul 6

    Topiți ciocolata albă într-un castron rezistent la căldură în scurte explozii la cuptorul cu microunde, amestecând ușor între fiecare explozie sau peste un castron cu apă care fierbe ușor. Se răcește ușor.

  • Pasul 7

    Pentru asamblare, puneți pavlova pe o farfurie de servire, apoi lingurați peste frisca. Stropiți peste tot cașul de lămâie și fructul pasiunii, urmat de ciocolata albă topită. Finalizați scoțând pulpa celor două fructe ale pasiunii rămase și împrăștiați peste pavlova.

Informatii nutritionale

  • Kcals 507
  • Gras 30.6g
  • Saturează 18.4g
  • Carbohidrați 53.1g
  • Zaharuri 51.2g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 4.4g
  • Sare 0,2g
.
#Fructul #pasiunii #pavlova
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *