Tipul bucătăriei:

Quick Biscoff Fudge

Fudge rapid Biscoff

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 36
  • Uşor

Faceți acest fudge delicios în doar 20 de minute (plus puțin timp de răcire). Este aromat cu unt de Lotus Biscoff neted și cu un vârf de fulgi de sare de mare


Încercați rețeta noastră de fudge Biscoff, apoi verificați fudge de ciocolată albă Baileys și tortul de brânză Biscoff.

Ingrediente

  • unt sărat 125g, cubulat, plus extra pentru tablă
  • zahăr pudră 350g
  • lapte condensat 397g tablă
  • Lotus Biscoff răspândire netedă 125g
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • fulgi de sare de mare o ciupitura

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți și tapetați o formă de copt pătrată de 20 cm cu hârtie de copt. Puneți zahărul, laptele condensat și untul într-un vas mare rezistent la căldură (cu loc pentru cantitate dublă, deoarece amestecul va crește în timpul gătitului), adăugați un vârf de sare și amestecați împreună.

  • Pasul 2

    Puneți vasul în cuptorul cu microunde la maxim 12 minute, amestecând fiecare 2-3 minute – fii cu ochii pe el, deoarece va bule.

  • Pasul 3

    Bateți Biscoff întins într-un castron mic până se omogenizează. Adăugați Biscoff și vanilia la amestecul de fudge, amestecați-le împreună și puneți-le la cuptor cu microunde pentru încă 30 de secunde-1 minut – amestecul trebuie să fie de culoare caramel și îngroșat. Se răstoarnă în cutie, se presară sare de mare și se lasă deoparte 45 de minute-1 oră până se răcește, înainte de a tăia cu un cuțit ascuțit (tăiem rânduri de 6cm x 6cm). Păstrat într-un recipient etanș, produsul va păstra timp de trei săptămâni.

Informatii nutritionale

  • Kcals 119
  • Gras 5.1g
  • Saturează 2.6g
  • Carbohidrați 17.6g
  • Zaharuri 16.8g
  • Proteină 0,9g
  • Sare 0,1g
.
#Fudge #rapid #Biscoff
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast