Tipul bucătăriei:

O farfurie de găluște cu bețișoare

Găluște de porc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Faceți-vă propriile găluște de porc fiert și arpagic în doar 45 de minute. Moale și pernate, se servesc cel mai bine cu sos de soia, ulei de chili chow chilli și arpagic tocat


Încercați aceste găluște de porc fierte, apoi verificați găluștele noastre de porc și creveți, găluște de supă chineză, găluște de siu mai și mai multe rețete chinezești.

Adam spune: „Am învățat să le fac într-un restaurant chinezesc din nord, în Hong Kong, când am mers acolo cu câțiva ani în urmă. Le-am luat la micul dejun și nu există nimic asemănător pernelor moi savuroase cufundate în soia, oțet și ardei iute pentru a începe ziua corect. Puteți cumpăra ambalaje pentru găluște în secțiunea înghețată a alimentelor chinezești sau asiatice sau online. Decongelați-le înainte de a le folosi. ”

Ingrediente

  • carne de porc tocată 250g
  • usturoi 3 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir un buton mare, ras fin
  • arpagic o mână mare, tocată mărunt, plus încă de servit
  • ambalaje pentru găluște suficient pentru 20 de găluște
  • sos de soia, oțet negru chinkiang (oțetul balsamic funcționează bine ca înlocuitor), ulei de chili chow chilli a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Într-un castron, amestecați carnea de porc tocată, usturoiul, ghimbirul, arpagicul și multe condimente. Puneți o învelitoare de găluște în palma mâinii și puneți o linguriță aglomerată din amestecul de porc în mijloc. Scufundați un deget în apă și rulați-l în jurul marginii ambalajului de găluște. Aduceți toate colțurile în sus pentru a sigila carnea de porc.

  • Pasul 2

    Puneți gălușca pe o tavă de copt ușor prăfuită cu făină, pentru a preveni lipirea lor și repetați cu amestecul rămas – ar trebui să aveți suficient pentru 20 de găluște. Gatiti galustele intr-o tigaie mare cu apa clocotita timp de 5-6 minute sau pana cand galustele sunt fierte. Se scurge bine și se împarte între plăci. Se acoperă cu sos de soia, oțet negru chinkiang, ulei de chili chow chilli și arpagic tocat mai mărunt.

Informatii nutritionale

  • Kcals 244
  • Gras 6.2g
  • Saturează 2.3g
  • Carbohidrați 28.7g
  • Zaharuri 0,1g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 18.1g
  • Sare 0,1g
.
#Găluște #porc
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast