Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de vase de ciocolata alba cu zmeura

Ghivece de ciocolata alba si zmeura

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Uneori, cele mai simple rețete sunt cele mai bune și ai nevoie doar de cinci ingrediente pentru a face aceste budinci cremoase de ciocolată albă și zmeură. Preparați-le cu o zi înainte pentru o cină


Ingrediente

  • crema dubla 284 ml
  • lapte 150 ml
  • ciocolata alba 450 g, tocat
  • ouă 6, numai gălbenușuri (congelați albușurile pentru a le folosi mai târziu)
  • zmeura congelata 150g, decongelat

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge smântâna și laptele împreună. Pune ciocolata intr-un bol si toarna peste amestecul de smantana. Se amestecă până se topește ciocolata și apoi se amestecă gălbenușurile.

  • Pasul 2

    Se toarnă din nou în cratița curată și se amestecă la foc mic, amestecând tot timpul până când amestecul se îngroașă suficient pentru a acoperi ușor dosul unei linguri de lemn (nu fierbe sau vei amesteca ouăle), apoi strecoară într-o cană. .

  • Pasul 3

    Împărțiți zmeura în 8 pahare mici. Împărțiți amestecul de ciocolată între ele, acoperiți paharele cu folie alimentară și lăsați-le la rece peste noapte sau până se întăresc. Ar trebui să fie ferme, dar nu solide.

Informatii nutritionale

  • Kcals 543
  • Gras 41.9g
  • Carbohidrați 35.2g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 8.6g
  • Sare 0,22g
#Ghivece #ciocolata #alba #zmeura
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *