Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Un fundal albastru cu o cană de sticlă în față umplută cu o băutură condimentată galben închis și un baton de scorțișoară

Gin fiert

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Am combinat sucul de mere cu gin și condimente aromate pentru o băutură festivă caldă – o alternativă excelentă la vinul fiert


Amestecă un gin fiert fierbinte, apoi vezi cidrul nostru fiert, vinul fiert, ciocolata fierbinte și alte cocktail-uri de iarnă.

Ingrediente

  • gin 400 ml, (folosiți 200 ml dacă preferați o băutură mai puțin băutură)
  • suc de mere (nu din concentrat) 1 litru
  • cuișoare 2
  • păstăi de cardamom 2, învinețit folosind un pistil și mojar sau capătul unui sucitor
  • bat de scortisoara 1
  • boabe de ienupăr 4
  • boabe de piper negru ¼ linguriță
  • miere curgătoare 1 lingura
  • lichior condimentat o liniuță, (am folosit lichior de gin Sky Wave Spiced Apple, dar și coniacul de cireșe funcționează bine)
  • felii de lamaie si pere, anason stelat si batoane de scortisoara a orna

Metodă

  • Pasul 1

    Împărțiți ginul între opt căni de sticlă rezistente la căldură. Puneți sucul de mere, cuișoarele, păstăile de cardamom, batonul de scorțișoară, boabele de ienupăr, boabele de piper și mierea într-o tigaie mare și încălziți ușor la foc mic până când fierbe. Se ia de pe foc și se lasă la infuzat 1 oră, apoi se strecoară într-un vas mare și se aruncă aromaticele.

  • Pasul 2

    Pentru a servi, reîncălziți sucul de mere fiert la foc mic, dacă este nevoie, apoi adăugați lichiorul și împărțiți-le între cupe. Se amestecă pentru a se combina cu ginul, apoi se ornează cu felii de lămâie și pere, anason stelat și batoane de scorțișoară înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 188
  • Carbohidrați 13.7g
  • Zaharuri 13.7g
  • Proteină 0,2g
  • Sare 0,01g
#Gin #fiert
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *