Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Gin and Tonic Traybake Squares

Gin și tonic tava coace pătrate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 32
  • Uşor

Răsfățați-vă oaspeții cu aceste mini pătrate pline de boală la următoarea petrecere cu băuturi – tartele dulci oferă o notă suplimentară atentă


Ingrediente

  • unt nesarat 200g, înmuiat
  • zahăr tos auriu 200g, plus 2 linguri
  • ouă 4
  • făină simplă 200g
  • praf de copt 2 lingurițe
  • gin 6 linguri
  • lămâie 1, zestrat și suc
  • apa tonica 2 linguri

BUTTERCREAM

  • unt nesarat 150g, înmuiat
  • zahăr glazură 400g
  • gin 1 lingură
  • apa tonica 1 lingură
  • lămâie 1, zestrat și ½ suc

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4 și tapetați o formă de tort dreptunghiulară de 20 cm x 30 cm.

  • Pasul 2

    Puneți untul și zahărul într-un castron și bateți până devin pufoase și palide. Adăugați ouăle câte o dată, bătând până se încorporează înainte de a adăuga următoarea (adăugați câte o lingură de făină după fiecare dacă se desparte). Adăugați făina rămasă, praful de copt, 4 linguri de gin, coaja și zeama de lămâie și un praf de sare. Se răscolește în tigaie și se coace timp de 20-25 de minute sau până când a crescut și este ferm.

  • Pasul 3

    Se amestecă împreună cele 2 linguri de zahăr tos, ginul rămas și apa tonică.

  • Pasul 4

    Răciți tortul timp de 10 minute, apoi folosiți o frigăruie pentru a face găuri peste tot. Se toarnă amestecul de gin și tonic pe toată prăjitura, apoi se răcește în cutie înainte de ao scoate pe o tablă.

  • Pasul 5

    Pentru a face cremă de unt, bateți untul cu bătăi electrice până când se înmoaie cu adevărat, apoi adăugați zahărul glazură o lingură la un moment dat. Se amestecă împreună ginul, apa tonică și sucul de lămâie și se amestecă prin cremă de unt. Se întinde peste tort și se presară peste coaja de lămâie. Tăiați în bucăți de mușcătură pentru a servi.

.
#Gin #și #tonic #tava #coace #pătrate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *