Tipul bucătăriei:
Iberic, manchego și mușcături de rucola
- face 24
- Uşor
O cină de petrecere super sofisticată, sau tartine pentru o cină de Crăciun. Știm cu toții cât de bine merg împreună șunca iberică și șunca manchego – adăugați rucola pentru un pumn suplimentar și serviți alături de un pahar (sau două) de fizz.
Ingrediente
- șuncă iberică 12 felii
- rachetă o mână de frunze
- manchego 100 g, tăiate în bastoane lungi
Metodă
-
Pasul 1
Întindeți o felie de șuncă și acoperiți un capăt cu frunze de rucola. Adăugați o bucată de manchego deasupra rachetei și rulați într-o formă de trabuc. Tăiați în jumătate pentru a face bucăți de dimensiuni mici.
Informatii nutritionale
- Kcals 40
- Gras 2.7g
- Carbohidrați 0,1g
- Proteină 3.4g
- Sare 0,5g
#Iberic #manchego #și #mușcături #rucola