Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de mușcături iberice, manchego și rucola

Iberic, manchego și mușcături de rucola

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Uşor

O cină de petrecere super sofisticată, sau tartine pentru o cină de Crăciun. Știm cu toții cât de bine merg împreună șunca iberică și șunca manchego – adăugați rucola pentru un pumn suplimentar și serviți alături de un pahar (sau două) de fizz.


Ingrediente

  • șuncă iberică 12 felii
  • rachetă o mână de frunze
  • manchego 100 g, tăiate în bastoane lungi

Metodă

  • Pasul 1

    Întindeți o felie de șuncă și acoperiți un capăt cu frunze de rucola. Adăugați o bucată de manchego deasupra rachetei și rulați într-o formă de trabuc. Tăiați în jumătate pentru a face bucăți de dimensiuni mici.

Informatii nutritionale

  • Kcals 40
  • Gras 2.7g
  • Carbohidrați 0,1g
  • Proteină 3.4g
  • Sare 0,5g
#Iberic #manchego #și #mușcături #rucola
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *