Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de rulada de cârnați

Întorsătură de cârnați

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Creați o lacrimă uimitoare și împărtășiți o răsucire a ruloului de cârnați cu ajutorul pas cu pas din bucătăria de testare a olivelor


Faceți această răsucire impresionantă de cârnați, apoi verificați mini rulourile noastre de cârnați, rulate de cârnați, rulouri vegane de cârnați și mai multe rețete de rulouri de cârnați.

Ingrediente

  • ulei
  • unt
  • cepe roșii 3, feliate fin
  • frunze de cimbru 1 lingura
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • oțet balsamic 1 lingura
  • carne de cârnați 900g
  • caise uscate 50 g, plus extra
  • fistic decojit 50 g, plus extra
  • salvie o mână, tocată
  • rozmarin un pumn mic de ace, tocate plus cateva crengute
  • buzdugan macinat ½ linguriță
  • cuișoare ¼ linguriță
  • aluat foietaj bloc de 500 g
  • făină simplă pentru praf
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură de ulei și un buton de unt într-o tigaie și se adaugă ceapa roșie și cimbru. Gatiti 30 de minute la foc mic pana cand se inmoaie si se caramelizeaza. Adăugați un strop de apă la jumătatea gătitului pentru a ajuta ceapa să se înmoaie. Se adauga zaharul si balsamul, se fierbe pana cand balsamul se evapora si se lasa la racit.

  • Pasul 2

    Amestecați carnea de cârnați, fructele, nucile, ierburile și condimentele într-un castron mare până când totul este distribuit uniform și asezonați. Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6.

  • Pasul 3

    Rulați aluatul foietaj pe suprafața de lucru înfăinată până la aproximativ 40 cm x 30 cm. Întindeți ceapa caramelizată pe jumătate din aluat pe lungime, lăsând 2 cm liberi pe margini.

  • Pasul 4

    Pune carnea de cârnați pe ceapă. Spălați cu ouă chenarul și îndoiți aluatul peste. Modelați într-o formă de buștean, sigilând marginile și puneți-l pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

  • Pasul 5

    Tăiați aluatul cu un cuțit ascuțit, lăsând pliul central intact, la intervale de 5 cm.

  • Pasul 6

    Trageți capetele aluatului pentru a forma un cerc. Puneți cele două piese de unire împreună.

  • Pasul 7

    Întoarceți fiecare secțiune astfel încât carnea de cârnați să fie deasupra și aranjați secțiunile uniform.

  • Pasul 8

    Întindeți fiecare sigiliu de patiserie în jurul cărnii și sigilați cu puțin din spălat de ou. Se unge cu restul de caise și fistic.

  • Pasul 9

    Ungeți cu spălat de ouă. Coaceți 40 de minute până când carnea este fiartă, iar aluatul este auriu. Se răcește, apoi se împrăștie cu crenguțe de rozmarin pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 7
  • Gras 45,7g
  • Saturate 17.7g
  • Carbohidrați 44.1g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 20.1g
  • Sare 3g
#Întorsătură #cârnați
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *