Skip to content

Tipul bucătăriei:

Jeleuri de căpșuni

Jeleuri de căpșuni

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Cea mai dulce budincă pentru căpșuni proaspete și coapte. Jeleul nostru de căpșuni este un desert de vară ușor și răcoritor, care se prepară rapid și este cel mai bine savurat când fructele sunt de sezon.


Faceți aceste jeleuri de căpșuni pentru un desert de vară rapid și ușor, apoi verificați mai multe rețete de căpșuni.

Ingrediente

  • căpșune 500g, decorticat
  • suc limpede de mere 500 ml
  • gelatină 6 foi
  • crema dubla 142 ml, bătuți ușor

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați mărunt căpșunile și puneți-le într-o cratiță cu sucul de mere. Aduceți la fiert și gătiți timp de 2 minute. Opriți căldura. Strecurați amestecul într-un ulcior, dar nu apăsați pe amestecul de căpșuni, altfel sucul se va tulbura. Înmuiați gelatina în apă rece până devine dischetă, scoateți-o și amestecați-o în sucul fierbinte. Împărțiți sucul în pahare sau boluri de sticlă și lăsați la frigider. Se serveste cu o lingura de crema deasupra.

Informatii nutritionale

  • Kcals 175
  • Gras 12.9g
  • Carbohidrați 13.7g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 2g
  • Sare 0,04g
#Jeleuri #căpșuni
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *