Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de jeleu de delicii turcești

Jeleuri de deliciu turcesc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această rețetă de jeleuri de delicii turcești este foarte ușor de făcut, dar are un gust impresionant, perfect dacă ești distractiv. Puteți ajusta cantitatea de aromă de trandafiri după bunul plac


Faceți aceste jeleuri de delicii turcești pentru un desert elegant, apoi verificați și deliciul nostru turcesc clasic.

Ingrediente

  • gelatină 4 frunze
  • sirop de trandafiri 4 linguri
  • lămâie 1, suc
  • zahăr pudră 6 linguri
  • Grand Marnier 6 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Înmuiați gelatina în apă rece până se înmoaie. Pune siropul de trandafiri, lamaia si zaharul intr-o tigaie cu 400 ml apa si se incalzeste pana se dizolva zaharul.

  • Pasul 2

    Se stoarce gelatina si se adauga, amestecand pana se dizolva. Adăugați Grand Marnier, apoi strecurați-l în 6 pahare mici și lăsați-l la rece timp de aproximativ 4 ore sau peste noapte până când se fixează.

#Jeleuri #deliciu #turcesc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *