Skip to content

Tipul bucătăriei:

8306

Kebab cu creveți, chorizo ​​și roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Acești kebab-uri cu creveți, chorizo ​​și roșii cu influență spaniolă arată frumos și fac un mic canape fierbinte pe care îl puteți folosi cu băuturi. O combinație clasică de arome, o puteți adapta cu ușurință și pentru o cină gustoasă de servit cu pâine.


Ingrediente

  • roșii cherry 6, înjumătățit
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate subțiri
  • cimbru câteva crengute rupte în bucăți mici
  • ulei de masline
  • creveți tigru 12 crude, decojite și fără cap
  • chorizo 12 felii dintr-un cârnați întreg
  • frunze de busuioc 12, tăiate în jumătate

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Pune rosiile cu partea taiata in sus pe o tava de copt, deasupra cu o felie subtire de usturoi, o bucata de cimbru, un strop de ulei de masline si presara sare pe fiecare. Gatiti 30 de minute.

  • Pasul 2

    Chorizoul la gratar si se prajesc crevetii in putin ulei, pastrand totul cald. Când roșiile sunt gata, pe fiecare frigărui se împinge un creveți, o bucată de busuioc, o bucată de chorizo, încă ceva busuioc și o jumătate de roșie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 26
  • Carbohidrați 0,4g
  • Proteină 3.1g
  • Gras 1.3g
  • Sare 0,13g
  • Fibră 0,1g
#Kebab #creveți #chorizo #și #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *