Tipul bucătăriei:
Kebab cu creveți, chorizo și roșii
- face 12
- Uşor
Acești kebab-uri cu creveți, chorizo și roșii cu influență spaniolă arată frumos și fac un mic canape fierbinte pe care îl puteți folosi cu băuturi. O combinație clasică de arome, o puteți adapta cu ușurință și pentru o cină gustoasă de servit cu pâine.
Ingrediente
- roșii cherry 6, înjumătățit
- usturoi 2 cuișoare, tăiate subțiri
- cimbru câteva crengute rupte în bucăți mici
- ulei de masline
- creveți tigru 12 crude, decojite și fără cap
- chorizo 12 felii dintr-un cârnați întreg
- frunze de busuioc 12, tăiate în jumătate
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Pune rosiile cu partea taiata in sus pe o tava de copt, deasupra cu o felie subtire de usturoi, o bucata de cimbru, un strop de ulei de masline si presara sare pe fiecare. Gatiti 30 de minute.
-
Pasul 2
Chorizoul la gratar si se prajesc crevetii in putin ulei, pastrand totul cald. Când roșiile sunt gata, pe fiecare frigărui se împinge un creveți, o bucată de busuioc, o bucată de chorizo, încă ceva busuioc și o jumătate de roșie.
Informatii nutritionale
- Kcals 26
- Carbohidrați 0,4g
- Proteină 3.1g
- Gras 1.3g
- Sare 0,13g
- Fibră 0,1g