Skip to content

Tipul bucătăriei:

Mini cartofi fripți cu crème fraîche

Mini cartofi fripți cu crème fraîche

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Puțin efort

Acești mini cartofi fripți cu crème fraîche fac un canape ușor, dar impresionant, de servit oaspeților tăi în perioada sărbătorilor. Heringul și icrele de somon funcționează bine, dar poți folosi altele dacă preferi


Ingrediente

  • cartofi pui 24
  • ulei de masline
  • fulgi de sare de mare
  • crème fraîche cuva de 200 ml
  • Onuga sau icre de somon sau arpagic

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se pun cartofii in ulei de masline si se stropesc cu fulgi de sare. Se prăjesc timp de 40 de minute sau până când se simt moale când sunt apăsate.

  • Pasul 2

    Răciți scurt, apoi tăiați o cruce în partea de sus a fiecăruia și apăsați părțile laterale astfel încât să se deschidă. Chiar înainte de servire, puneți câte puțină crème fraîche în fiecare și acoperiți cu icre sau arpagic.

Informatii nutritionale

  • Kcals 57
  • Gras 4.8g
  • Saturate 2.4g
  • Carbohidrați 2.2g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 1.2g
#Mini #cartofi #fripți #crème #fraîche
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *