Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de patiserie cu bacon filo

Mini plăcinte filo pancetta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Uşor

Impresionante, dar ușoare, aceste plăcinte filo delicate cu parmezan, pancetta și ceapă primăvară fac tartinele perfecte pentru băuturi.


Ingrediente

  • panceta taiata cubulete 70 g
  • ceapa verde 4, tocate fin
  • ouă 4, bătut
  • parmezan 25 g, ras fin
  • unt 25 g, topit
  • aluat filo 3 foi, tăiate în pătrate de 8 cm

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Se gateste pancetta intr-o tigaie antiaderenta pana isi pierde grasimea. Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se raceste, apoi se pune intr-un bol cu ​​ouale si branza. Se condimentează și se amestecă bine.

  • Pasul 2

    Ungeți cu unt 2 forme de mini-brioșe cu 12 orificii. Se iau 3 sau 4 bucăți de filo și se așează una peste alta, suprapunându-se pentru a face o stea. Ungeți cu unt apoi împingeți într-o gaură pentru a face o ceașcă de patiserie. Repetați până când găurile sunt umplute. Împărțiți amestecul de ouă între ele și gătiți timp de 15-20 de minute până când se fixează și devin aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 46
  • Gras 3.2g
  • Carbohidrați 2g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 2.6g
  • Sare 0,25g
#Mini #plăcinte #filo #pancetta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *