Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Easy Crème Brûlée cu pastă albă de miso

Miso crème brûlée

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Recreați mâncăruri moderne de pub în confortul propriei case cu această rețetă ușoară de desert din cele patru picioare ale lui Islington


Ingrediente

  • crema dubla 150ml
  • păstăi de vanilie 1, înjumătățit și semințe răzuite
  • pastă albă de miso 2 linguri
  • galbenusuri de ou 5, consultați notele bucătarului de mai jos
  • zahăr pudră 170g

Metodă

  • Pasul 1

    Se toarnă smântâna într-o tigaie mică cu semințele de vanilie și pasta de miso, amestecând pentru a se dizolva, apoi se lasă să fiarbă ușor.

  • Pasul 2

    Puneți gălbenușurile de ou și 110g de zahăr într-un castron și bateți până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați puțină smântână fierbinte în ouă și bateți-o furioasă înainte de a turna restul și de a bate din nou.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3. Împărțiți amestecul între 4 ramekine și puneți-l într-o tavă adâncă de copt. Se toarnă cu atenție suficientă apă clocotită în tavă pentru a ajunge la jumătatea ramekinelor și se introduce în cuptor pentru 30-35 de minute sau până când tocmai s-a întins.

  • Pasul 4

    Se răcește, apoi se presară cu zahărul rămas și se folosește o suflantă sau se pune sub un grătar fierbinte pentru a carameliza.

Informatii nutritionale

  • Kcals 449
  • Gras 27.7g
  • Saturează 14.5g
  • Carbohidrați 44,8g
  • Zaharuri 43.1g
  • Proteină 5.3g
  • Sare 0,7g
.
#Miso #crème #brûlée
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *