Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de mousse de ciocolata cu castane

Mousse de ciocolată cu castane

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 6
  • Puțin efort

Castanele sunt mai multe decât prăjirea lor pe foc deschis. De ce să nu încerci această mousse decadentă cu castane de ciocolată ca desert de Crăciun? O întorsătură festivă a unui mousse de ciocolată clasic.


Încercați acest mousse de ciocolată cu castane, apoi verificați mousse-ul nostru clasic de ciocolată, prăjitura cu mousse de ciocolată, mousse de ciocolată cu avocado și mai multe rețete de mousse de ciocolată.

Ingrediente

  • crema dubla 284 ml și 142 ml pentru servire
  • ciocolata neagra 200 g, topit
  • piure sau tartinat de castane indulcit 250 g
  • bucle de ciocolată sau marrons glacés 3, felii opțional)
  • rom negru 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Îndoiți ciocolata topită în piureul de castane, apoi adăugați romul și frișca. Turnați în 6 pahare și inundați partea superioară a fiecărui pahar cu un strat de cremă. Se da la rece pana se fixeaza si se decoreaza cu bucle de ciocolata sau marrons glacés.

#Mousse #ciocolată #castane
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *