Tipul bucătăriei:
Mousse de ciocolată cu castane
- face 6
- Puțin efort
Castanele sunt mai multe decât prăjirea lor pe foc deschis. De ce să nu încerci această mousse decadentă cu castane de ciocolată ca desert de Crăciun? O întorsătură festivă a unui mousse de ciocolată clasic.
Încercați acest mousse de ciocolată cu castane, apoi verificați mousse-ul nostru clasic de ciocolată, prăjitura cu mousse de ciocolată, mousse de ciocolată cu avocado și mai multe rețete de mousse de ciocolată.
Ingrediente
- crema dubla 284 ml și 142 ml pentru servire
- ciocolata neagra 200 g, topit
- piure sau tartinat de castane indulcit 250 g
- bucle de ciocolată sau marrons glacés 3, felii opțional)
- rom negru 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Îndoiți ciocolata topită în piureul de castane, apoi adăugați romul și frișca. Turnați în 6 pahare și inundați partea superioară a fiecărui pahar cu un strat de cremă. Se da la rece pana se fixeaza si se decoreaza cu bucle de ciocolata sau marrons glacés.
#Mousse #ciocolată #castane