Tipul bucătăriei:

Rețetă Cocktail Naș cu Whisky

Naș de Crăciun

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Aceasta este o rotire festivă pe o băutură retro din anii 70, care face un cocktail de desert ideal


Reduceți cantitatea de cremă dacă preferați un rezultat final mai plin de booz.

Ingrediente

  • whisky scotch 100 ml
  • amaretto 50 ml
  • crema dubla 100 ml
  • nucșoară măcinată vreo două ciupituri

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți gheață într-un agitator de cocktail, urmat de scotch, amaretto și smântână. Se agită bine și se strecoară în pahare martini sau cupe răcite. Finalizați stropind peste puțină nucșoară înainte de servire.

.
#Naș #Crăciun
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast