Tipul bucătăriei:

Obrajii de bou fierți în chifle bao

Obrajii de bou fierți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4-6
  • Uşor

Un fel de mâncare ușor, de gătit lent, cu arome de soia și mirin. Bucurați-vă de o lingură peste orez, aruncată în tăiței, umplută în chifle aburite sau chiar învelită în clătite chinezești


Faceți această rețetă pentru obrajii de bou fierți, apoi verificați fiertura noastră de carne de vită cu aragaz lent, curry de pui cu aragaz lent, carne de porc trăsită cu aragaz lent și rețete cu aragaz mai lent.

Acesta este un produs de bază pentru congelator excelent pe care îl aveți la îndemână pentru reîncălzirea în timpul săptămânii. Pieptul, mandrina sau tibia vor funcționa bine, dar obrajii de bou dau o adâncime de aromă, bogăție și grosime sosului care nu se deosebește de orice altă tăietură.

Ingrediente

  • obraji de bou 4 (aproximativ 1 kg în total)
  • ulei vegetal 2 linguri
  • ceapa verde o grămadă mică, tăiată în bucăți
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, feliată (nu este nevoie să o curățați)
  • usturoi 4 cuișoare, bătute
  • ardei iute 2, împărțit
  • mirin 150ml
  • sos usor de soia 100 ml
  • zahăr brun moale deschis 50g
  • anason stelat 2
  • bat de scortisoara ½
  • Boabe de piper Szechuan 1 linguriță
  • cuișoare 3
  • semințe de fenicul 2 lingurițe
  • stoc de vita 500-700ml
  • otet de orez 1-2 lingurițe (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 160 ° C / ventilator 140 ° C / gaz 3. Tăiați obrajii bouului cu hârtie de bucătărie, tăiați orice tendon sau grăsime și condimentați cu sare. Încălziți uleiul într-o caserolă și tăiați obrajii bouului în șarje timp de 3-4 minute de fiecare parte, până când se rumenesc și se prăjesc. Pus deoparte.

  • Pasul 2

    Adăugați ceapa de primăvară, ghimbirul, usturoiul și ardeiul iute în caserolă (sau, pentru a folosi un aragaz lent, a se vedea notele bucătarului, de mai jos), amestecați timp de 1-2 minute până când capătă culoare, apoi amestecați mirinul, soia, zahăr și condimente întregi. Aduceți-l la foc mic și îndepărtați orice bucăți de pe partea inferioară a cratiței. Așezați obrajii boi înfundați înapoi în tigaie și completați cu doar suficient carne de vită pentru a acoperi carnea. Se acoperă cu folie, se pune pe capac și se transferă la cuptor. Gatiti timp de 5 ore pana cand carnea de vita este frageda.

  • Pasul 3

    Scoateți carnea din braza și strecurați lichidul rămas într-o altă tigaie pentru a îndepărta condimentele și aromele întregi. Așezați o flacără scăzută și bulați până se îngroașă la sos. Maruntați carnea și amestecați din nou în sos. Verificați condimentul și adăugați un vârf de zahăr în plus sau o picătură de oțet de orez pentru a echilibra, dacă este necesar. Se amestecă în fidea largă, se pune lingura în chifle aburite sau pur și simplu se servește peste orez aburit cu niște murături.

Informatii nutritionale

  • Kcals 370
  • Gras 15.1g
  • Saturează 4.7g
  • Carbohidrați 23.7g
  • Zaharuri 18.7g
  • Fibră 1g
  • Proteină 34.4g
  • Sare 3g
.
#Obrajii #bou #fierți
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast