Tipul bucătăriei:
Pătrate din burtă de porc glazurate cu marmeladă și ardei iute
- face 25
- Uşor
Începeți o petrecere festivă cu tartele noastre ușoare. Aceste mușcături dulci și lipicioase pot fi pregătite parțial înainte pentru distracție fără probleme
Serviți aceste tartine de burtă de porc la o petrecere festivă, apoi verificați burtica noastră perfectă de porc, crăpăturile de porc, friptura de porc pentru două și mai multe rețete de burtă de porc
Prăjiți burtica de porc înainte, apoi răciți-vă înainte de a le tăia, prăji și glazura în ziua respectivă.
Ingrediente
- burtă de porc 1,25 kg, fără piele și exces de grăsime tăiat
- marmeladă 150g
- fulgi de chilli uscat 1 linguriță
- sos de soia 2 linguri
- portocale 1, suc
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 170C / ventilator 150C / gaz 3. Puneți burtica de porc într-o formă de copt, acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de 2 ore și 30 de minute. Se răcește la temperatura camerei sau se răcește dacă se face înainte și se taie în bucăți de mușcătură.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Puneți pătratele din burta de porc într-o tavă de prăjit și prăjiți-le, rotindu-le regulat, timp de 30 de minute.
-
Pasul 3
Puneți marmelada, fulgii de ardei iute, sosul de soia și sucul de portocale într-o tigaie mică și balonați până la reducere și sirop.
-
Pasul 4
Se toarnă peste burta de porc, se aruncă ușor și se prăjește încă 5 minute până când bucățile sunt glazurate. Pierceți cu bețe de cocktail pentru a servi.