Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de piersici în vin

Piersici braconate la vin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Profită la maximum de sezonul piersicilor cu acest deșert decadent de vară. Fiecare piersică poșată este acoperită cu frișcă, sirop și o împrăștiere de fistic


Ingrediente

  • vin de desert 350 ml
  • grenadină o liniuță (opțional)
  • zahăr tos auriu 4 linguri
  • crema dubla 170 ml
  • fistic o mână mică
  • frisca a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzesc 350 ml vin de desert, 200 ml apă, un strop de grenadină (opțional) și 4 linguri de zahăr tos auriu până se dizolvă. Adăugați 4 piersici și braconați timp de 15-20 de minute, sau până când se înmoaie. Scoateți piersicile din sirop și îndepărtați pielea.

  • Pasul 2

    Reduceți lichidul la un sirop, mărind focul și fierbând. Între timp, bateți 170 ml de smântână și tocați o mână mică de fistic. Serviți fiecare piersică cu frișcă, puțin sirop și fistic.

#Piersici #braconate #vin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *