Tipul bucătăriei:
Pizza cu crustă subțire cu cârnați și varză
- servește 6
- Uşor
Pregătiți-vă aluatul în prealabil pentru a face acest cârnați fumat ușor în stil Brooklyn și pizza crocantă de kale. Este plin de aromă și, de îndată ce aluatul tău a crescut și gata, durează doar 45 de minute până la coacere – mâncare perfectă confortabilă la mijlocul săptămânii!
Faceți această rețetă de pizza cu crustă subțire, apoi verificați-ne pizza margherita, pizza cu pepperoni, pizza alba și mai impresionant rețete de pizza.
Ingrediente
- varza 200g, tulpini lemnoase aruncate
- carnati de porc 4, piei scoase
- semințe de fenicul 2 lingurițe, zdrobite aproximativ
- boia afumată 1 linguriță
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- taleggio 200g, coaja scoasă și feliată
- mozzarella 125g bilă, feliată
- fulgi de chilli un ciupitor mare
ALUAT DE PIZZA
- făină tare de pâine albă 500g
- sare fină 1 linguriță
- zahăr pudră 1 lingură
- drojdie cu acțiune rapidă Pachet de 7g
- ulei de masline
Metodă
-
Pasul 1
Puneți făina, sarea, zahărul și drojdia într-un castron și amestecați. Separat, amestecați 250 ml apă caldă cu 3 linguri de ulei de măsline.
-
Pasul 2
Faceți un puț în centrul făinii și adăugați treptat lichidul pentru a face un aluat moale. Frământați timp de aproximativ 5 minute sau până se omogenizează, apoi acoperiți și lăsați să crească timp de 30-40 de minute, sau până la dublarea dimensiunii.
-
Pasul 3
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Puneți kale într-un castron, turnați peste un ibric cu apă fiartă și lăsați-l un minut. Se scurge, se răcește, se stoarce orice exces de apă și se toacă.
-
Pasul 4
Se amestecă carnea de cârnați cu feniculul și boia afumată și se condimentează. Se amestecă usturoiul cu 3 linguri de ulei de măsline.
-
Pasul 5
Rulați aluatul în 2 cercuri mari subțiri. Stropiți peste jumătate din uleiul de usturoi, apoi acoperiți cu kale, taleggio, mozzarella și pepite aspre de cârnați. Stropiți peste restul de ulei și presărați fulgii de ardei iute.
-
Pasul 6
Coaceți pizza pe rând, timp de 15-20 de minute, până când coaja este ușor aurie, brânza clocotește și cârnații sunt fierți. Dacă doriți să gătiți amândoi împreună, va trebui să schimbați raftul la jumătatea drumului și să le acordați puțin mai mult timp de gătit.
Informatii nutritionale
- Kcals 679
- Gras 31g
- Saturează 12.4g
- Carbohidrați 71,8g
- Zaharuri 4.2g
- Fibră 3.6g
- Proteină 26.2g